Pozdrav svima.
Pre par meseci sam kupio električni bicikl, odnosno s-pedalec, i glavni izvor informacija prilikom izbora su mi bili strani sajtovi. Na ovom sajtu i forumu sam takodje naišao na dosta tehničkih informacija i delimično shvatio prednosti i razlike izmedju različitih sisitema.
Prateći oglase na ovom sajtu, kao i na najvećim sajtovima za oglašavanje u zemlji, primetio sam, kao i neki ostali članovi, da su električni bicikli (generički naziv) svih vrsta sve popularniji i sve se više prodaju. Kako se radi o skupim spravama koje zahtevaju ozbiljno održavanje, sigurno će i za njih biti sve više oglasa i sa polovnim delovima, te postovima o modifikacijama, popravkama, dodatnoj opremi i slično.
Imajući u vidu sve gore navedeno, mislim da bi bilo veoma koristno uvesti posebnu rubriku na forumu za električne bicikle, gde bi koristnici mogli da razmenjuju iskustva, savete, fotografije, kao što već postoje za ostale vrste standardnih vrsta bicikala.
Uostalom, čitajući par već postojećih diskusija na ovom forumu, vidim da je bilo već takvih predloga, ali izgleda da se o njima menadžment sajta nije izjašnjavao, a oćigledno ih nije prihvatio jer nije uveo takvu rubriku, podforum ili kako se već zove.
Mislim da bi to bilo korisno, u skladu sa trendovima u svetu i na dobrobit svih članova, a verovatno bi privuklo i dosta novih.
Hvala.