https://www.facebook...wTTh&__tn__=H-R
Zanimljivi klipovi
Postavljeno 08 December 2024 - 04:54 PM
Postavljeno 15 December 2024 - 09:47 PM
Ja se stvarno ne sećam da sam video nekog crnca koji je imao značajniju ulogu na bilo kom Touru. U stvari ne sećam se ni jednog "crnog" kadra . Sa njihovim fizičkim predispozicijama, to je baš čudno...
Sent from my CPH2449 using Tapatalk
Postavljeno Danas, 08:21 AM
Ja se stvarno ne sećam da sam video nekog crnca koji je imao značajniju ulogu na bilo kom Touru. U stvari ne sećam se ni jednog "crnog" kadra . Sa njihovim fizičkim predispozicijama, to je baš čudno...
Kao i tenis, pro tur je 'beli' sport, na žalost... zamisli nekog Kenijca da vozi za Jumbo, ne bi mu ni Pogačar doskočio.
Postavljeno Danas, 08:53 AM
Nisam siguran koliko ima veze sa rasom, a koliko je u pitanju prosto visok trošak za ulazak u sport. Jer kao Kenijci krenu sa dugoprugaškim trčanjem tako što trče do škole, nekad i bez patika uopšte. I onda dok postanu tinejdžeri se već vidi ko je dobar za trčanje i dalje se razvija u tom smeru. A bicikle nemaju, ili one koje mogu da priušte nisu ni približno za neka takmičenja i treninge.
Drugo tu su i kulturološke razlike - navikli su da veliki broj njih trči, pa samim tim je lako i da odvoje one najtalentovanije. A vrlo mali broj u poređenju sa ostatkom sveta koristi bicikl pa samim tim je i mala šansa da se neko istakne. U Sloveniji koja je relativno mala zemlja ima puno ulaganja u biciklizam, zato i nije nelogično da u poslednjih par godina imaju nekoliko vrhunskih biciklista.
Postavljeno Danas, 01:05 PM
Zamisli "Kineza homoseksualca" na Turu, pa taj bi pokidao. Lagan kao pero , šaka riže i može da vrti ceo dan a svako sedište mu odgovara (ni jedno nije tvrdo)
Malo se šalim na račun rasa, nije da tome pridajem neku pažnju
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika