Zanimljivi klipovi
Postavljeno 01 July 2022 - 07:03 AM
Skoro 2 h Evra za 105 I samo za to da bi mogao da "wireless" menjaš brzine. I dobio jednu brzinu više. Pa koliko će koštati ceo bajs?
Ovi na zapadu su izgubili kompas, znam sigurno da nije zbog zlatnog doba i zbog toga što im dobro ide.
Ali dobro, mislim da idemo prema preko potrebnom resetu. Zzzzz
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Postavljeno 01 July 2022 - 04:44 PM
Ma kako da ne. Cela planeta nam krcata drumašima i ramovima za istinske drumske kočnice - kalipere a praviće se naravno i u budućnosti. Ako ovi neki mutavci neće da proizvode, biće ko hoće. Isto kao i sa "vakcinama" možeš da forsiraš ali polovina stanovništva zna šta hoće i šta neće, i nisu bespomoćna novorođenčad nego punoletne osobe koje poseduju ruke noge i fizičku snagu, te itekako mogu da zaštite svoj telesni integritet.
Ali kažem, da se od danas više nikad na celoj planeti ne proizvede karbonski drumski ram za kalipere, ja se ič ne tangiram, doživotno ću imati i lako naći šta da vozim i da birkam, među ramovima i kompletnim starijim pravim drumašima. A samih kočnica ima ko pleve. Još će da budu i jeftiniji ramovi i kočnice jer svi bi da budu u modi i da ne odudaraju od komšije. xD
Mašinerija funkcioneše, potražnja za aero ramovima, diskovima, "gravel" biciklima i dubokim točkovima (zbog izgleda) je ogromna.
Postavljeno 02 July 2022 - 12:56 AM
Uh to će baš sporo ići, trebaće vekovi. xD
S obzirom koliko su karbon felne dugovečnije od aluminijumskih, traju čitavu večnost koliko sam ja video. A i prave se i dalje samo tako, eno Kinezi štancaju ko ludi. Ja sada i kada bih kupovao točkove (hipotetički) da sam lud toliko, ili da recimo dobijem vaučer za točkove od soma i po eura xD ja bih kupio kineske iako mogu da se kupe i zapadnjački brendovi za te pare. Ali bih pre birao Farsports ili Winspace.
Batali karbone, ajde ti u nedelju na brevet malo da trošiš te felne. Biće prijatna temperatura, taman za karbonske rim brake felne i duge spusteve. xD Ja čekam da prođu paklene vreline pa da vraćam latex unutrašnje, do tada ne smem.
Postavljeno 02 July 2022 - 07:58 AM
Batali karbone, ajde ti u nedelju na brevet malo da trošiš te felne. Biće prijatna temperatura, taman za karbonske rim brake felne i duge spusteve. xD Ja čekam da prođu paklene vreline pa da vraćam latex unutrašnje, do tada ne smem.
Teško da ću na brevet, nisam vozio dva meseca ništa, a upravo preležah koronu...
Postavljeno 10 July 2022 - 08:38 PM
Dosta njih je učestvovalo sa ebike, baš dosta... Većina ljudi sa kojima sam vozio mtb su pokupovali ebike, nemaju vremena za trening a i omatoreli, ugojili se i tako to...Nego sta, kol'ko videh u ovom kratkom videu neko je vozio Scott i Focus ebike, ne bi bio jedini...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika