Zanimljivi klipovi
Started By
Gary_Fisher89
, Oct 10 2008 12:23 AM
3840 replies to this topic
Posted 30 October 2010 - 08:40 PM
[youtube_embed2][/youtube_embed2]
Posted 01 November 2010 - 09:59 PM
Sometimes you’re ahead, sometimes you’re behind. The race is long, and in the end, it’s only with yourself!
Posted 06 November 2010 - 05:31 PM
...evo jedan kratki klip, snimljen u Novom Sadu na pretrovaradinskoj tvrđavi, na našoj skromnoj freeride stazi. U ovom klipu smo samo nas dvoje, moj drugar Dragan Bogović, i moja malenkost Lehel Nađ-Bata
Usput, ovo je naša Facebook stranica, ima da se vidi sve i svašta: BABA STYLE
more coming soon...
Usput, ovo je naša Facebook stranica, ima da se vidi sve i svašta: BABA STYLE
more coming soon...
Posted 21 November 2010 - 03:49 PM
25-godišnji Deni Mekaskil je prošle godine u aprilu na Jutjub postavio snimak svojih akrobacija na dva točka, nakon čega je postao planetarno popularan. Njegov prijatelj Dejv Soverbi zabeležio je trikove koje je Deni izvodio po Edinburgu, a petominutni film je preko noći pogledalo oko 300 hiljada ljudi, čime je vešti mladić postao internacionalna zvezda.
Do danas, Denijeve akrobacije je video 21 i po milion ljudi, pa je on rešio da da otkaz i posveti se onome što najbolje radi. Posvetio se ekstremnoj vožnji i postao član Red Bull tima.
„Još uvek ne mogu da verujem šta se dogodilo u zadnjih godinu i po dana. Zaista mi nestvarno deluje da je prvi film pogledalo toliko ljudi. Čak je i legendarni Lens Armstrong rekao da je to ‘obavezna literatura’. Morao sam da napravim novi film, trudio sam se da bude luđi. Sada mi je posao vožnja bicikla i život mi ne može biti lepši,“ kaže Mekaskil, čiji novi projekat ‘Way Back Home’, snimljen na putu iz Edinburga do njegovog rodnog mesta Dunvegan.
Uzivajte !
Do danas, Denijeve akrobacije je video 21 i po milion ljudi, pa je on rešio da da otkaz i posveti se onome što najbolje radi. Posvetio se ekstremnoj vožnji i postao član Red Bull tima.
„Još uvek ne mogu da verujem šta se dogodilo u zadnjih godinu i po dana. Zaista mi nestvarno deluje da je prvi film pogledalo toliko ljudi. Čak je i legendarni Lens Armstrong rekao da je to ‘obavezna literatura’. Morao sam da napravim novi film, trudio sam se da bude luđi. Sada mi je posao vožnja bicikla i život mi ne može biti lepši,“ kaže Mekaskil, čiji novi projekat ‘Way Back Home’, snimljen na putu iz Edinburga do njegovog rodnog mesta Dunvegan.
Uzivajte !
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users