Koliko vozite km?
Posted 06 October 2019 - 06:56 AM
Posted 12 October 2019 - 02:53 PM
Dogurao do 7000 kilometara. Većina u lokalu i bez tura ove godine, što zbog privatnih razloga, što zbog obaveza. Napraviću do kraja godine verovatno još po koji izlet tj. vožnjicu od preko sto kilometara, i to će biti to. S jedne strane, super je što sam na bajku, s druge mi je žao što nisam mogao da se drndam po drumovima na po nekoliko dana, da kampujem po vukojebinama i tome slično. Imao sam super planove, ali kako se ono kaže: čovek planira, a bog gladi bradu i smeje se. Bilo kako, ti planovi se pomeraju za narednu godinu, s jednom razlikom što više neću kalkulisati; čim budem imao slobodno vreme, makar to bio i januar mesec, po ciči zimi, idem na putovanje. Ne čekam više lepo vreme, sunce, devojčice u tesnim kupaćim kostimima. Nego, po snegu i ledu, sa međedima, pravo u planinu.
Posted 12 October 2019 - 03:42 PM
https://www.sports-t...7683aa16102daa1
https://picasaweb.go...208760685671353
Posted 12 October 2019 - 04:41 PM
Bas lep krug i kilometraza. Secam se Skorenovca od pre par godina kad sam isao na isti vasar, bas je bilo dobro tj ukusno Prosek ti je stvarno bio bolji posle jela gledajuci rutu, jes da je ravno po banatu ali svejedno lepo ste cepali
Imao sam super planove, ali kako se ono kaže: čovek planira, a bog gladi bradu i smeje se.
U mom slucaju je pogladio bradu sinoc u 22h i poremetio mi planove za ceo vikend sto se voznji (pa i ostalog) tice. Sta je tu je, bice bolje
Posted 12 October 2019 - 05:12 PM
U mom slucaju je pogladio bradu sinoc u 22h i poremetio mi planove za ceo vikend sto se voznji (pa i ostalog) tice
Eh, i ja se danas spremio za tumaranje. Kad ono, iskoči ženče ispred mene, sa pajalicom u jednoj i metlom u drugoj ruci. Povezala kosu maramom i onako grubo će, osorno; A gde si ti pošao? Zar ne znaš da smo pod opsadom? Kakvom opsadom, ženska glavo, brecnuh se na nju, pretvarajući se da ne znam o čemu je reč. Ona pokaza na zid. A tamo xy smrdibuba i smrdibubamara. Sve jebeni Gregor Samsa do Gregora Samse. Već nedelju dana nam ne daju mira ove spodobe. Ulaze kroz prozore, vrata, zidove. Ništa im ne možemo. Ima ih mali milion.
i tako, da skratim priču, ostadoh da se mlatim sa bubama. Usisavao,mlatio, prskao, džaba. Što ih više ubijam, to u većem broju nove snage naviru. Više sam ih smlatio danas, nego Bata Nemce u svim svojim filmovima.
Sutra sve iznova.
Posted 02 December 2019 - 07:14 PM
Ti bas vozis,ja ove godine nema sanse preko 14000 km. a bas vozim skoro svakodnevno. Nego da te pitam . Koju obucu ,ili sta navlacis na noge zimi,kako se zasticujes od smrzavanja nogu. I sta koristis od rukavica, meni jedino su se neoprenske navlake na volan, zimi dobro pokazale.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users