Koliko vozite km?
Postavljeno 10 June 2014 - 08:19 PM
Razgovor izmedju voditelja i takmicara u sinosnjem kvizu Potraga:
Voditelj: Bavite se biciklizmom?
Takmicar: Da, rekreativno.
Voditelj: Koliko kilometara prelazite u toku jedne voznje?
Takmicar: Dva.
Voditelj: I to Vam je dovoljno?
Takmicar: Za sada jeste.
Covek je pokazao zavidno znanje u kvizu ali i neobican nacin bavljenja biciklizmom.
Postavljeno 08 July 2014 - 07:56 AM
Od početka godine 2000 km druma sa mtb-om sa slick gumama. Bio sam ograničen jer mi je samo velika šajbna na pogonu radila pa sam morao voziti po ravnom sa manjim uzbrdicama.
Konačno sam sredio bicikl kompletno i sada krećem da vozim mtb, prošle godine je bilo oko 2800 km sa usponom od oko 65000 m, a ove ćemo videti...
Postavljeno 24 July 2014 - 02:10 PM
Pozdrav svima... Minimum je 30 km, i to svakih 3-4 dana, a uglavnom je voznja brdom. Kad je lose vreme izvrtim sat vremena na sobnoj. Pre mesec dana vozio sam prvu svoju duzu turu od Medvedje do planine Rile u Bugarskoj, i presli smo 700 km za 5 dana. Najduza dnevna kilometraza mi je bila 205 km...
Postavljeno 24 July 2014 - 03:09 PM
Ranije sam izmedju 20 i 30 km, a sad kad pogledam ovu godinu vozim izmedju oko 40 km. I ove godine postavila sam svoj rekord najduže vožnje od 55 km. Nikad nisam verovala da mogu toliko da vozim, a sad imam želju da tu granicu pomerim na bar jedno 70 km. Inače vozim samo po gradu, malo mi frka da idem van grada pošto uvek sama vozim. Zapravo najviše se bojim onih kerova što se zatrčavaju i jure bicikliste.
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika