Koliko vozite km?
Postavljeno 28 March 2013 - 09:18 PM
Postavljeno 28 March 2013 - 10:32 PM
Kad vec spomenuste taj kraj,imam jedno pitanje posto je moje selo Ladjevci tu odmah kod Mrcajevaca,a za raspust bi mozda isao tamo imate neku trasu tu u blizini posto planiram i bajs da ponesem,a pitanje je kuda bih ga vozio posto vozim drumasa?
Ja sam iz Miločaj-a, pa kada budeš dolazio obavezno se javi i nema da brineš (imaš pp)!
Otkud ti iz Lađevaca završi u Blokovima?
Postavljeno 01 April 2013 - 06:01 PM
Ako je neko iz Bg zainteresovan za slicnu turu, mozemo se organizovati za vikend.
Postavljeno 04 April 2013 - 04:55 PM
Postavljeno 05 April 2013 - 09:02 PM
konačno sam danas vozio poslije duže vremena. a mislio sam da trčim danas, no kolega nazva i tako zajahasmo. pređoh 40 km, prosjek 26 km/h, bila bi i veća, ali kad smo opleli nazad vjetar nas je usporavao. sad se sjetih da sam planirao da u martu napravim minimum 300 km, no ništa od toga. vremenski uslovi nisu dali, a i sad me tuga hvata...
Vetar ubija. Baš u nedelju kad sam bozio prvo mi je duvao sa leve bočne strane nenormalnom snagom,kasnije u lice. Ne znaš šta je gore.
Postavljeno 06 April 2013 - 03:39 AM
5926 km u pola 2012 15605 km u 2013 11674 km u 2014 11858 km u 2015 7577 km u 2016 5423 km u 2017 prebačeno 12000 km u 2018
Da citiram profesora:
-Ovce moje budite u vinkli, evo mene stižem na bicikli
Postavljeno 12 April 2013 - 07:58 AM
Čačak ima ruta kakvih hoćeš, svaki put kad odem u posetu roditeljima žalim što to nisam koristio više dok sam bio mlađi.Vidim da ovde neko pominje Čačak pa sam hteo da pitam za neke dobre relacije za vožnju.
Sigurno je jedna od boljih Čačak - Kraljevo (starim putem),stari se zove zato što mu ima više godina,ali je put u veoma dobrom stanju, relativno skoro je rađen..tu i tamo neka rupa,ali odličan. To je put na kome treniraju Borčevi vozači,veoma ih često viđam kada idem u školu. Ljudi koji tuda prolaze automobilima mislim da su se navikli na bicikliste i obilaze u širokom luku.
Ima gde da se svrati veoma često ako postoji potreba.
Međutim dosadilo,probao sam još par. Zanima me na primer Ovčar Banja,kuda je najbolje,najbolji put i pre svega najbezbednije..nemate pojma koliko štrecam od šlepera.
Naravno može još preporuka osim Ovčar Banje,poz.
Za Ovčar Banju ideš starim putem s leve strane Morave. Sada je nešto prometniji nego pre deset-petnaest godina, ali šlepera nema a biciklista ima dosta tako da su valjda vozači navikli na bicikle. Istim putem umesto do Banje možeš da produžiš i ka Kablaru, ili da nastaviš dalje oko Kablara pa gde te put nanese (kao što rekoh, nažalost nisam mnogo istraživao dok sam živeo tamo).
Na sajtu Borca iz Čačka je mapirana zanimljiva ruta Čačak-Savinac-Čačak - kružna ruta sa dva lepa brda, oko 60km. U tom kraju možeš napraviti još mnogo sličnih ruta različite dužine, sa obilaskom Takova, Koštunića, Ravne Gore...
Zanimljivo je ići i na drugu stranu preko Jelice ka Guči i Dragačevu. Magistralu samo prelaziš na jednom mestu, ne ideš njom, tako da šlepera i većih kamiona nema, a ako nije doba Sabora ni automobilskog saobraćaja nema mnogo.
Dalje možeš da nalaziš i sam po mapama. Nemagistralnih asfaltiranih puteva ima na sve strane, možeš da biraš brda ili ravnicu u zavisnosti od raspoloženja i okolina je lepa da ima šta da se gleda a ne samo pred točak.
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika