Koliko vozite km?
Started By
XTR
, Jan 23 2006 10:12 PM
2189 replies to this topic
Posted 23 March 2011 - 10:59 PM
@kikibgd
Mozes da se nekad pridruzis ekipi koja broji 2-3 clana, i vozi ovuda po BG-u.
Ja cu i sutra sigurno raditi neki treningic pa ono...
Danas sam recimo vozio po nasipu, mada ima blata, na sred staze trim na adi oboreno drvo i tako to, al sve u svemu nije bilo previse tragicno...
Uglavnom no 1. ali daleko: Avala
No 2: Kosutnjak
No 3: Titov gaj, al isto daleko
No 4: Nasip, trim staza
No 5: Neki od beogradskih parkova - hajd recimo, kad nema puno ljudi.
E sad problem je ako uslovno receno zivis blizu centra ili u centru, sto kako god okrenes ispane ti tura 60% na prema 40% u korist asvalata u najboljem slucaju
Ps.
Edit: zare81 sve kao da neces, vec hiljadarka, vidim ja ove sezone si preko 10k lagano
Mozes da se nekad pridruzis ekipi koja broji 2-3 clana, i vozi ovuda po BG-u.
Ja cu i sutra sigurno raditi neki treningic pa ono...
Danas sam recimo vozio po nasipu, mada ima blata, na sred staze trim na adi oboreno drvo i tako to, al sve u svemu nije bilo previse tragicno...
Uglavnom no 1. ali daleko: Avala
No 2: Kosutnjak
No 3: Titov gaj, al isto daleko
No 4: Nasip, trim staza
No 5: Neki od beogradskih parkova - hajd recimo, kad nema puno ljudi.
E sad problem je ako uslovno receno zivis blizu centra ili u centru, sto kako god okrenes ispane ti tura 60% na prema 40% u korist asvalata u najboljem slucaju
Ps.
Edit: zare81 sve kao da neces, vec hiljadarka, vidim ja ove sezone si preko 10k lagano
Posted 24 March 2011 - 07:13 AM
Nikad nije bilo da neću, već mi povrede nisu dale.zare81 sve kao da neces, vec hiljadarka, vidim ja ove sezone si preko 10k lagano
Hiljadarka pada danas. Upravo izlazim
Pozz
Posted 25 March 2011 - 05:57 PM
On topic:
Danas 70km, izmedju ostalog u povratku sa kosutnjaka spazio misaxtr kako krece da pegla
Off topic:
@kikibgd - lakse je da se dogovaramo preko pp-a ili mob-a. U nedelju idemo na neku trku, pa sutra necemo voziti nista ozbiljno ali cemo svakako voziti neku opustenu varijantu, tako da ako te ne mrzi da stajes svako malo i (realno) zabusavas u voznji, onda mozemo
Poz.
Danas 70km, izmedju ostalog u povratku sa kosutnjaka spazio misaxtr kako krece da pegla
Off topic:
@kikibgd - lakse je da se dogovaramo preko pp-a ili mob-a. U nedelju idemo na neku trku, pa sutra necemo voziti nista ozbiljno ali cemo svakako voziti neku opustenu varijantu, tako da ako te ne mrzi da stajes svako malo i (realno) zabusavas u voznji, onda mozemo
Poz.
Posted 07 April 2011 - 10:13 PM
Ne ubacujem ovo u Last minute - pisma i razglednice, jer razglednica nemam . Odoh danas iz NS u Adu po sijalice. Nisam uspeo da se na pivu nađem sa Ivanom iz Ade, pa sam onda sa Robhood-om, koji mi pri povratku krenuo u susret, morao u Bečeju da popijem dva .
Dva menjanja gume, jedno u Adi, jedno u Molu. Vetar dobrim delom puta sulud.
174,79 km.
Dva menjanja gume, jedno u Adi, jedno u Molu. Vetar dobrim delom puta sulud.
174,79 km.
Homesick for a place you've never been...
Posted 12 April 2011 - 09:24 PM
Malo kasnim - u nedelju smo se Trajkociklista i ja vozili po Fruškoj (recumbent i MTB)... On od Inđije do NS, odatle zajedno - Venac, Irig, Vrdnik, Zmajevac, Rakovac, obalom do Banoštora pa preko Fruške do Ležimira i Mitrovice. U Rumi se rastadosmo, on za Inđiju, ja četvrti put tog dana na Frušku, pa kući u Novi Sad.
Ja 150 km, Igor verovatno preko 200...
Evo koga zanima moj deo priče - http://www.mapmyride...s/view/31586274 .
Ja 150 km, Igor verovatno preko 200...
Evo koga zanima moj deo priče - http://www.mapmyride...s/view/31586274 .
Homesick for a place you've never been...
Posted 19 April 2011 - 09:23 PM
Danas sam se dvoumila da li da idem u Barajevo ili da cepam drugu stranu Avale. I prevagnulo ovo drugo. Smederevskim putem kroz Boleč i Zaklopaču, zatim kroz Vrčin i avalskim drumom natrag. I tako taj krug izađe oko 70 km. Put kroz Boleč je i dalje katastrofalan i pitam se kako meštani izdržavaju svakodnevno akanje po istom. Moram da napišem da je onaj upon od 10% u Zaklopači bio zanimljiv.
Evo i slika, nažalost, sa telefona:
Da li neko zna kako se zove ovo jezero (ili šta je već) na slici?
Elem, u petak, 22. aprila idem na Kosmaj pa ako neko hoće, može sa mnom. Neću kačiti u Last minute jer se ne vraćam u Bg. Idem dalje, do Lazarevca, da šaram jajca sa rodbinom. Pozdrav!
Evo i slika, nažalost, sa telefona:
Da li neko zna kako se zove ovo jezero (ili šta je već) na slici?
Elem, u petak, 22. aprila idem na Kosmaj pa ako neko hoće, može sa mnom. Neću kačiti u Last minute jer se ne vraćam u Bg. Idem dalje, do Lazarevca, da šaram jajca sa rodbinom. Pozdrav!
"Život je komedija za one koji misle, a tragedija za one koji osećaju." H. Volpol
Posted 22 April 2011 - 06:54 PM
Misija sprovedena u delo i sa uspehom okončana. Pozdrav za sve kolege na koje sam naišla ka Sopotu. Posle toga, nije bilo biciklista. Ovo je jedna prelepa tura sa dosta uspona. Preporučila bih je svakome, i ako ste u mogućnosti, obiđite planinu Kosmaj. Evo i slika:
Kada sam stigla do spomenika ovog vojvode shvatila sam da sam na putu za Aranđelovac. Povratak na pravi put mi teško pao, jer sve je bilo savršeno samo da nisam zeznula skretanje.
nastavak...
Kada sam stigla do spomenika ovog vojvode shvatila sam da sam na putu za Aranđelovac. Povratak na pravi put mi teško pao, jer sve je bilo savršeno samo da nisam zeznula skretanje.
nastavak...
"Život je komedija za one koji misle, a tragedija za one koji osećaju." H. Volpol
Posted 22 April 2011 - 07:02 PM
U ovoj Gumari se pravi guma za pokretne trake koje prenose "crno blago" (ugalj) od mesta iskopavanja do vagona kojim se prevozi do Obrenovca.
[attachment=0]Image055.jpg[/attachment]
Sve u svemu, jedno nezaboravno iskustvo. Cela tura je malo zahtevna, sve se svodi na gore - dole. Ne znam koliko je ukupno kilometara, niti koji je prosek brzine bio, ali znam da sam uživala.
Pozdrav!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users