Koliko vozite km?
Postavljeno 22 September 2010 - 04:45 PM
Osim prve .. fotografirano samo na spustu ...
nasmijano lice prijatelja kaže više nego 100 riječi
Za kraj još jedna malog večeg formata... kao 'rezime' cele ture ...
Postavljeno 27 September 2010 - 06:05 AM
p.s. Bem ti takvu vožnju bez obzira na osmeh!!!
Postavljeno 27 September 2010 - 07:49 AM
Nije nikakva kilometraža, sve skupa oko14 km. Međutim imao sam uspon od 2km makadama prve kategorije i isto toliko spust u povratku. Krenem ja tako na taj uspon i posle 300 m tako se umorim da nisam mogao da dođem do vazduha. Sav zadihan počnem da kukam, da dozivam pomoć. Htedoh da dozovem nekog sa mobilnim telefonom ali na njemu samo 0,80 para kredita. Trebalo mi dvadeset minuta da se koliko toliko prisaberem. Usta se osušila, izgleda da sam dehidrirao. Nastavim ja uzbrdo ali peške, guram biciklu kraj sebe. Idem tako jedno 20 m. i opet počnem da gubim vazduh, tako nekoliko puta do blagog pada gde sednem na biciklu stotinak metara. Opet uspon, guranje bicikle i tako dođem do moje Tetke. Tu bio i moj Brat od Tetke. Ispričam ja njima šta se desilo i popijem za pet minuta dva litra bunarske vode. Dođem sebi onda pređem na domaću rakiju. Sašijem jedno desetak komada, sa još dva litra te iste bunarske vode. Pun snage sednem na biciklu siđem do asfalta za 5 – 6 minuta nezaboravne vožnje. Osmeh mi nije silazio sa lica, evo ga i sad dok ovo pišem!!! Međutim i tu je bilo problema, bole me laktovi i ruke. Jedva sam uspevao da stiskam kočnice, svako popuštanje dovodi do ogromnog ubrzanja bicikle sa sve mojih 102 kg. težine. Krenem asfaltom i na kilometar od kuće svratim u prodavnicu na dva piva. Eto tako sam se lepo proveo. Naučio sam bar nešto, a to je da nemam kondicije!
p.s. Bem ti takvu vožnju bez obzira na osmeh!!!
=D> =D> =D>
Postavljeno 27 September 2010 - 04:03 PM
Novi bajk a?.
na ovim poslednjim fotkama je moj prijatelj (narančasta kona)
Ali ... da, jesam u kupnji za novog
Postavljeno 27 September 2010 - 09:16 PM
Jok treba motor da vozim!!! Jedva sam se odupro sam sebi da vozim zeleno vozilo.nije za tebe bajs. ja takav utisak sticem
@akony
Teško vi da uopšte imate prilike da probate takav melem.
pa bolje vozi motor,sa bajsom jedva prezivljavas. na motoru ne okreces pedale.
Postavljeno 29 September 2010 - 06:16 PM
(''Scpytzyo, samo mi nemoj reči da idemo po ovoj stazi dole ..'')
(''Ajde, Miha... malo manje pričaj .. akcija! akcija! ..'' )
Postavljeno 30 September 2010 - 01:44 PM
Mnogo lepa voznja, bravo!
2011: 6021 km
Google Picasa album: http://picasaweb.goo...avle.specijalac
Putopisi sa mojih ciklotura: http://pavlerandjelovic.wordpress.com/
Postavljeno 10 October 2010 - 10:48 PM
A ovih dana sam nešto redovniji na biciklu ali samo neke kratke vožnjice 10-15 km po okolini (berem šipurak, 26 kg za sad ).
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika