Borise, naravno da su i km, i visinci ili šta god drugo (ili ništa od svega) bitni. Ili "bitni".
Ali ovo je tema o km, pa onda pričamo o njima.
Ma slažem se, naravno. Svako može da uživa u stvarima na svoj naćin - i treba - i o tome da piše, to je sve super. Ja volim da pratim šta ti radiš i kako i koliko rušiš neke svoje rekorde, dostižeš ciljeve, kako se nosiš sa nezgodama, neuspesima (uslovno rečeno, pošto je ipak samo hobi u pitanju), jer sve to mogu u nekoj meri da povežem i sa sobom i svojim željama, ciljevima itd. Jednostavno, lepo je pratiti kako ljudi uživaju dok voze bicikl, sa čime se nose itd... To ne znači da me to što rade obavezno privlači, ili da sam zainteresovan da radim išta slično, ali volim da čujem šta drugi ljudi rade na biciklu i kako uživaju.
Pimer: https://www.2bike.rs...-2022/?p=283485
Sa druge strane, bilo bi super kada bi svakome bilo jasno da, samo zato što je nekome nešto važno i samo zato što neko na stvari gleda iz neke perspektive, ne znači, niti treba da znači, da i drugi ljudi na iste stvari gledaju isto tako. Ovo je hobi ili razonoda ili sportska aktivnost ili nešto četvrto i ne postoji pravilan način da se to radi. Samo zato što neko vozi decenijama ili vozi duže ili strmije ili češće ili više ili skuplje, ne znači da je u bilo čemu u pravu.
Sa još jedne druge strane, svako kurčenje na forumu je super i itekako je dobro došlo, jer volimo da čitamo i slušamo o tome.... dok god ne ide uz nipodaštavanje bilo koga drugog.
Ali, kao što rekoh, može i nipodaštavanje i prepirke, jer niko nema pravo da određuje na koji način se ovde komunicira, pa naravno ni ja. Samo, ako neko dolazi ovde da se prazni i da se svađa, to neće trajati dugo jer će sve manje ljudi biti tu da učestvuje u celoj paradi i onda su svi izgubili.
Da se vratim na temu. Šteta je što je ovakvo vreme u Beogradu, jer sam hteo da sednem na bicikl makar na par minuta, iz čistog inata, jer me ova noga opako, opako nervira. Prvi polu-mogući momenat kada budem mogao da sednem na bajs, samo da je suvo pa makar bilo i -20, ima da iznesem bicikl i da pređem makar 100m. Tj 0.1km.