Stavi krace paknove, mislim da je duzina ovih preveliki zalogaj za te kocnice.
Stari bajs za po gradu
Postavljeno 05 May 2021 - 06:45 PM
Moram da priznam da mi je ovaj bicikl verovatno najmanje lep od svih koje si tokom vremena ovde prikazao, ali isto tako cu da priznam da bi bilo divno provozati jedan krug na njemu, kao i na svim onim prethodnim.
Cudna mi je ta "top tube", taman dovoljno da mi bajs ne lezi...
Kako god bilo, postavljaj slike kad god te ne mrzi, siguran sam da nas ima dosta koji uzivamo u fotkama cak i ako ne reagujemo svaki put.
Postavljeno 05 May 2021 - 06:58 PM
Sto se tice voznje moram jos malo da ga isprobam, ali nudi jednu prijatnu prednost, head tube je puno visi, te manji ram pruza dosta veci radnni raspon, i lezerniji uspravan polozaj vozaca.
Ovo sto sam ga provozao je zaista prelepo poletan i zivahan.
Inace radjeno je osvezavanje komplet rama, remont rockova, zamena sticne, lule volana, ruckice menjaca, ruckica kocnica, originalno Koga kozno sediste, nova patrona, nove pakne, gume Maratonke.
Poziciju sam radio komplet sa merenjima za moj neku sweet spot.
Sam ram je prvoklasan spiralni japanski celik, oversized down tube.
Prvi put sam montirao bar end shiftere pa i to trazi neko privikavanje...
Postavljeno 09 May 2021 - 08:56 PM
Postavljeno 09 May 2021 - 09:29 PM
Te sa sirokim krakova, bolje tolerisu tako kratko potezanje ruckica.
Za sada sam tvikovao prednju, i ona sada troduplo jaca sad od zadnje.
Kapiram ako uspem da utegnem i zadnju, da ce onda to zajedno vec da napravi razliku.
Postavljeno 10 May 2021 - 08:44 AM
Bio je čovek na forumu koji radi presvlačenje kožom, upisao sam negde broj ali sad ne mogu da nađem. Na slikama su mu radovi izgledalI fenomenalno, možda se neko seti ko je u pitanju.Hvala na savetu, ali one su propale, tj raspadaju se, ne verujem da mogu da se ozive, videcu da im uradim kozu. Ovako nesto.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postavljeno 12 May 2021 - 06:35 AM
Hvala , evo slikice bajsa.
json fixer
Sent from my Redmi 7A using Tapatalk
4 članova čita ovu temu
0 članova, 4 gosta, 0 anonimnih korisnika