Ja sam kupio i prvi put podmazao sa ovim sprejem
A utisci sledeći, prešao nekih 60 km i lanac je i dalje prilično čist i sigurno lepi manje prljavštine nego do sad kad sam podmazivao adeco uljem, u vožnji ne primećujem veću buku (možda zato što slušam muziku) ali kad na prazno okrećem lanac u nazad mislim da je nešto bučniji nego kad se podmaže uljem a mislim da neće izdržati istu kilometražu pre podmazivanja, sa uljem sam podmazivao na 200-250km a ovde mi deluje da već na 100-120km će zatrebati ponovo da se podmaže to su moji utisci posle prvog korišćenja spreja sa teflonom inače sa štapove amorta je super i ne lepi skoro uopštew prašuin.
Koristim isti sprej,samo za prskanje kasete posle odmascivanja i pranja,za stapove amortizera,sajle buzira i podmazivanje menjaca na kormanu ako zatreba,u biti nije los,ali sam nabavio silikonsku mast u spreju. Silikonska mast i teflonski sprej kombinujem za podmazivanje stapova amortizera.
Teflon sprej na lanac,slabo izdrzi kilometrazu. Lanac je cist ali bucniji-presao sam koristiti posle par voznji i sada za lanac koristim iskljucivo sinteticko ulje 15w40 double ester.