85kg? a koliko 100kg
Postavljeno 20 April 2019 - 01:10 PM
Pozdrav svima na forumu
Potreban savet oko kupovine drumasa,koliko priblizno vredi ovaj bicikl,misljenja oko grupe,tockova itd.
https://www.2bike.rs...-1#.XLsYySJR2po
Trazim drumasa,moja neka ideja je alu ili carbon 2x10,min. 105 grupa i tezina max 8,5kg
Postavljeno 05 May 2019 - 05:38 PM
zavisi od stanja treba ga probati ali da kazemo oko 600-700e
Postavljeno 15 July 2019 - 09:06 AM
Da li neko ima iskustva sa Cube drumskim ramovima? Nasao sam jedan koji mi se svidja ali sam gledajuci po netu video da su njihovi ramovi obicno manji nego ostali. Visok sam 183cm, inseam mi je 83cm. Ovaj ram koji sam nasao je 56cm, plasim se da mi ne bude mali ako ga uzmem. Svaka pomoc je dobrodosla.
Postavljeno 15 July 2019 - 06:28 PM
Da li neko ima iskustva sa Cube drumskim ramovima? Nasao sam jedan koji mi se svidja ali sam gledajuci po netu video da su njihovi ramovi obicno manji nego ostali. Visok sam 183cm, inseam mi je 83cm. Ovaj ram koji sam nasao je 56cm, plasim se da mi ne bude mali ako ga uzmem. Svaka pomoc je dobrodosla.
Zaguglaj 2019 cube sizing chart
I prva slika na google images ti je to.
Cube ima kompaktnu geometriju, znaci nisi razvucen kao npr na cannondale.
Ako.znas koju vrstu geometrije zelis i pogledas preporuku proizvodjaca nema greske. Mantru "ne kupuj bajk bez probanja" su smislili retailer-i kad je pocela online prodaja za manje novca. Posebno je izrazeno to mantranje na americkim forumima gde ima puno likova kojima ne odgovara postojanje na primer bikesdirect.com i slicnih
Postavljeno 15 July 2019 - 06:36 PM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 16 July 2019 - 03:36 AM
Da, Cube numerise svoje drumske ramove potpuno suludo...Da li neko ima iskustva sa Cube drumskim ramovima? Nasao sam jedan koji mi se svidja ali sam gledajuci po netu video da su njihovi ramovi obicno manji nego ostali. Visok sam 183cm, inseam mi je 83cm. Ovaj ram koji sam nasao je 56cm, plasim se da mi ne bude mali ako ga uzmem. Svaka pomoc je dobrodosla.
ja nisam nasao logiku po kojoj oni na drumski ram koji je 58cm stave recimo broj 61... upotrebi size chart sa njihovog sajta i to su mere koje treba gledati.
Mtb mere su im tacne i ok ali kod drumaša pojma nema mera sa velicinom.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Postavljeno 16 July 2019 - 06:27 AM
Da, Cube numerise svoje drumske ramove potpuno suludo...
ja nisam nasao logiku po kojoj oni na drumski ram koji je 58cm stave recimo broj 61... upotrebi size chart sa njihovog sajta i to su mere koje treba gledati.
Mtb mere su im tacne i ok ali kod drumaša pojma nema mera sa velicinom.
Možda su napisali ekvivalentnu veličinu koja bi bila da je gornja cev horizontalna?
https://www.bikegrem...a-rama-bicikla/
Postavljeno 16 July 2019 - 11:23 AM
Ma jok pokusavao sam da proniknem po kojoj logici su se vodili i nisam uspeo da dešifrujem.Možda su napisali ekvivalentnu veličinu koja bi bila da je gornja cev horizontalna?
https://www.bikegrem...a-rama-bicikla/
Postavljeno 27 July 2019 - 01:25 PM
Malo je u temi informacija gde legalno u prodavnici kupiti strani drumaski bicikl (sa garancijom i sl) ili bar u blizini (bivšim YU republikama) pa mislim da je to vrlo važno pitanje. Koliko znam ovde kod nas bilo je nešto ozbiljniji izbor u Planebike-u gde je sada sve siromašniji izbor i ja ne znam više nigde da se moglo nešto izabrati u nekoj većoj ponudi.
Postavljeno 27 July 2019 - 08:39 PM
Pogledaj(raspitaj se da li mogu nabaviti ono što ti je interesantno) :
Beosport - Specialized
PB - Scott
Markoni - Giant
Fanatic - Trek
Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока
https://youtube.com/@ionebike
Postavljeno 27 July 2019 - 09:04 PM
I u capriolu bi trebao biti Cube jer su njegov zastupnik,
ali oni prodavci se redovno zbune kada pitas za cube drumasa
Kazu to im niko ne trazi...
Pa naravno da ne trazi kad ne nabavljate.
Planet je za nijansu bolji, ali su domace trgovine smesne sa svojom ponudom.
Postavljeno 27 July 2019 - 09:21 PM
I u capriolu bi trebao biti Cube jer su njegov zastupnik,
ali oni prodavci se redovno zbune kada pitas za cube drumasa
Kazu to im niko ne trazi...
Pa naravno da ne trazi kad ne nabavljate.
Planet je za nijansu bolji, ali su domace trgovine smesne sa svojom ponudom.
A ne nabavljaju zato što niko ne traži...
Jeste katastrofa ponuda - mada sam uveren da je to zbog podjednako loše potražnje.
Sećam se da sam u jednoj prodavnici, sa dosta velikim prometom, gledao isti par Schwalbe Kojak guma oko dve godine.
Sve što je iole skuplje od najnižih cena se dosta teško prodaje - novci su zarobljeni u takvoj robi.
Also tagged with one or more of these keywords: drumas, cube, attain
Biciklizam / Triatlon →
Bike Café →
Pomoć / Odgovarajuća visina gravel biciklaZapočeo XCE , 01 May 2023 Cube, Nuroad, Gravel, Ram i 1 još... |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
Drumas do 550-600eurZapočeo fixed23 , 14 Mar 2023 drumas |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Bike Café →
Arhiva modela iz prethodnih godina -> Cube/TrekZapočeo Sirius9 , 31 May 2022 Arhiva, fabrička specifikacija i 2 još... |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Servis →
Čudan zvuk prilikom okretanja pedalaZapočeo olat , 29 Apr 2022 pedale, bicikla, cube, mtb i 5 još... |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
Pomoć pri kopovini bicikla Felt , Cube ili Merida ?Započeo mikiboi , 07 Aug 2020 felt, cube, merida |
|
|
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika