Da li su mi riknule samaraljke?
Posted 07 May 2018 - 02:44 PM
20180507_155557.jpg
20180507_155618.jpg
Ево и слика. Доњи део граничника спречава ротацију ручице. Горе је матица којом се подешава. Доња слика је ,фалична' шамараљка. Види се да нема матице горе. Који је андрак то сметало?
ako sam dobro primetio
leva i desna strana se ne razlikuju samo po matici/navrtki
vec i po tome sto vijak u levoj rucici ima i neku vrstu glave (ono iznad navrtke)
a ima i neki limic, kao neki osigurac od samo-odvrtanja?!?!?
ja bih izvadio taj sklop iz leve rucice
nabavio 2 sklopa identicnih dimenzija sa tim ispravnim
i ugradio u obe rucice, a originalni sacuvao
i zavrsena prica!
Svaka ti cast za ovo..znaci polozaj rucice ipak moze da se podesava! Bravo.
Posted 07 May 2018 - 03:19 PM
Posted 07 May 2018 - 04:49 PM
Da li taj šraf u desnoj ručici ima rupu za imbus odozgo? Liči mi da stvarno služi za podešavanje ugla ručice (jako zanimljivo, prvi put čujem da neke šamaraljke to imaju), a da matica i/ili podloška ispod nje služi protiv odvrtanja kako reče IgorN.
Сто посто је за ограничење почожаја лево десно. За рупу не знам, недоступно ми је без растурања шамараљке, а то не бих да радим. П. С. Проверио, нема рупу. Вероватно се подешава матицом као што је на левој.
Posted 08 May 2018 - 06:35 AM
Сто посто је за ограничење почожаја лево десно. За рупу не знам, недоступно ми је без растурања шамараљке, а то не бих да радим. П. С. Проверио, нема рупу. Вероватно се подешава матицом као што је на левој.
kako ti je nedostupno?
Meni deluje da treba samo da pritisnes rucicu kocnice (kao kad kocis - ponovo) i da onda imas pristup od gore...
ako vijak sluzi samo za podesavanje pocetnog polozaja rucice onda nista drugo ne bi trebalo da se dogodi
vec samo da se i leva rucica rucica pomeri u krajnji polozaj, tj dokle god kuciste dozvoljava, kao kod desne
i nista drugo ne bi trebalo da se desi..nadam se
Posted 08 May 2018 - 07:19 AM
kako ti je nedostupno?
Meni deluje da treba samo da pritisnes rucicu kocnice (kao kad kocis - ponovo) i da onda imas pristup od gore...
ako vijak sluzi samo za podesavanje pocetnog polozaja rucice onda nista drugo ne bi trebalo da se dogodi
vec samo da se i leva rucica rucica pomeri u krajnji polozaj, tj dokle god kuciste dozvoljava, kao kod desne
i nista drugo ne bi trebalo da se desi..nadam se
Мало је са стране па не може да се допре кроз отвор. Мада, можда си у праву, покушаћу да откачим сајлу да бих притиснуо ручицу до краја па ћу да видим да ле ће онда моћи. То касније у току дана
Posted 08 May 2018 - 12:16 PM
Мало је са стране па не може да се допре кроз отвор. Мада, можда си у праву, покушаћу да откачим сајлу да бих притиснуо ручицу до краја па ћу да видим да ле ће онда моћи. То касније у току дана
ajde, navijam za tebe, kad si vec otkrio da moze da se podesava da otkrijes i kako da ih popravis
Posted 08 May 2018 - 04:49 PM
То мора на доњи део вијка да би се полуга ту зауставила. Врх му је затупаст, а простор ограничен, не може да се притисне. Једино да пробам да пробушим прво тај комад гумице. Али овај бајс ми је баш малер. Лепа идеја и добро иде али толико сам потрошио времена и нерава. Малопре чак штелујем кочницу пошто опет почео ротор да чеше и облазне ми навој на директном качењу на предњој вили. Дакле, не да се. Сад морам да мењам вилу, а имам његову челичну са кратким вратом што ми не одговара и имам аморт. Луд'ло. Куд сам и почеоProbaj gumicu za brisanje što tvrđu
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users