Jump to content

Fotografije

Capriolo Road Speedster 3 grafit

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
2 odgovora na ovu temu

#1 skabo85

skabo85
  • Members
  • 5 posts

Postavljeno 01 July 2017 - 07:23 AM

Poštovanje i pozdrav svima.

Novi sam na forumu i počeo sam da se interesujem za biciklizam a takođe i razmišljam o kupovini bicikla.

Naime zanima me biciklo sa kojim bih u proseku prelazio 20 do 30km, vikendom i više. 

Razmišljao sam o nekom brendiranom polovnjaku ali nikako da pronađem veličinu rama. Naime visok sam 193cm, a težina je oko 95kg. Grad u kojem živim imam tri opcije za kupovinu:

1. U Intersportu Nakamuru

2. Kod jedne osobe koja sklapa bicikle i svi ga hvale da dobro radi posao ali je problem ram tj veličina rama

3. Kod jednog poznanika koji se bavi uvozom polovnih bicikala ali takođe ne može ništa da mi obeća zbog veličine rama

U prevodu izbor mi i nije nešto velik.

Za oko mi je zapao ovaj model Capriola pa ako biste mogli da mi date svoje mišljenje o ovom modelu, jer na kraju krajeva ovde sam da bih i pronašao savete i naravno pomoć. 

Link za biciklo: http://www.capriolo....edster-3-grafit

• 0

#2 Atomislav

Atomislav
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 549 posts
  • LocationNiš, Palilula

Postavljeno 01 July 2017 - 10:15 AM

Capriolo taj nije los, mada vidi u Intersportu, sad imaju dobre popuste. Mozes dobiti dobar bajs za dosta manje para od Capriola.

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
  • 0

#3 skabo85

skabo85
  • Members
  • 5 posts

Postavljeno 02 July 2017 - 12:06 PM

Hvala na savetu Atomislave. :)  Stvar je u tome što sam iz Bosne i ovde izbor i nije baš neki, tako da po pitanju kupovine novog bicikla najverovatnije bih skoknuo do Beograda (to mi je najbliže). 

Naime isto takvo biciklo bih mogao da kupim u Banja Luci ali problem je u ceni, ovde je oko 100e skuplje neko u Srbiji a takođe Beograd je bliži u odnosu na Banja Luku. 

Ono što me zanima da li je još neko od članova foruma imao bilo kakvo iskustvo ili bar upoznat sa ovim biciklom? 

Nov sam po pitanju svega ovoga, nisam neki poznavalac tj potpuni amater i svaki savet i iskustvo bi mi dobro došli po pitanju ovog modela.

• 0

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika

Loading...