Nisam to znao, hvala Cane.
Probacu da vidim vredi li cimanja.
Akcione Kamere
Posted 18 June 2018 - 08:45 PM
https://youtube.com/@ionebike
Posted 18 June 2018 - 09:53 PM
Nisam uspeo da instaliram onaj Wondershare, stane na 71%, hteo sam da pogledam o kakvom programu je rec. IONE Ako sam dobro shvatio ti editujes i kodiras u Vegas-u pa onda ponovo kodiras u Wondershare !?. Dvoprolazna opcija se koristi prilikom da tako kazemo "akcionih" scena tu bi mogli i voznju da uvrstimo. Cini mi se da u Vegas-u ide Render As > MainConcept AVC/AAC > Internet 720p > Customize template > Two-pass opcija. Takodje izaberes maximum i average blizu jedno drugome npr. 16miliona i 14miliona bps. Dvoprolazno kodiranje dosta poveca potrebno vreme.
Posted 18 June 2018 - 10:09 PM
Обично није паметно започињати дискусију после поноћи, али нешто нисам сигуран да треба стављати максимум и просек тако близу. Јер, у чему је онда поента променљивог битрејта? Рекао бих да је ефекат као да је константан битрејт. Пре бих рекао да треба ставити приметну разлику. Да се користи углавном неки нижи (а довољан) битрејт, али да се остави простор да у захтевним сценама оде и много изнад. Уз резерву да је ово само на прву лопту коментар. Нисам се удубио, само ми звучи чудно.
Наравно, ионе, ако ти сам двапут препакујеш материјал, свакако ћеш пуно изгубити на квалитету. Да ли ти је заиста неопходан додатни рад у том другом програму?
Posted 03 July 2018 - 06:11 PM
Vidim da kada je kamerica ugasena i dalje mi trosi bateriju, ugasen je wi-fi, gps, kontrola glasom. Bila je ugasena par dana i vidim da se sa nekih 60% ispraznila skroz, ostao samo 1% danas kad sam je upalio.
Da li je jos neko imao slican problem i kako moze da se resi?
Posted 03 July 2018 - 08:26 PM
Nova kamerica kupljena prosle nedelje u Gigatronu. Ajd probacu da ukljucim quick capture na on, pa da vidim. Nego mi cudno sto i dok je cackam brzo se trosi baterija. Prvi put koristim gopro tako da i ne znam ni kakvi su sa trajanjem baterija.
https://community.go...-off/td-p/15791
Ljudi lete na mesec,na sta bi licilo da mi ne znamo srediti kocnicu od neke ponike
Posted 03 July 2018 - 08:42 PM
Mada kamerica ko kamerica je stvarno odlicna sto se tice snimka i slika...
Posted 04 July 2018 - 05:45 AM
U sustini dodao bih da sam sinoc kamericu napunio na 100% ostavio da prenoci i evo sad jutros kada sam ustao baterija mrtva. Sad je opet punim. Ne znam sta je problem uopste. Moracu da im reklamiram kamericu.
Posted 04 July 2018 - 07:42 AM
Odnecu im danas u servis pa cu da vidim sta ce da kazu. Ne znam da li i memorijsku karitcu da reklamiram? Mada ona sama ko sama ok radi. Al citao sam tamo na njihovom site-u da i one znaju da zezaju, samo ne znam da li ce uvaziti reklmaciju jer radi. Sto je najgore kamericu nisam ni koristio nesto niti je iznosio napolje, samo sam je malo cackao kod kuce. Prvi put uzmem GoPro i odmah neki peh sa njom...
Posted 04 July 2018 - 01:15 PM
Хвала ти што си поменуо тај проблем, нисам уопште знао. Није да сам баш планирао био да је купим, али могло је да се деси. Посебно разочарава њихов став из подршке. Сад сам много ближи Сонију (или неком трећем) кад будем коначно куповао нову камерицу. Јави да ли су ти уважили рекламацију.. Али, замисли то да сваки пут кад станеш у вожњи на 10 минута (камоли дуже) треба да вадиш батерију? Или сваки пут кад је гасиш прво засебно да погасиш гомилу опција? Тако је неупотребљива.
Posted 04 July 2018 - 01:19 PM
Cudno mi kako to da moze kartica sama da prazni bateriju kada je ugasen gopro. Sto je najgore ima dosta ljudi na netu sa istim problemom i u fazonu resenje vaditi bateriju. Prosto mi je tako nesto neprihvatljivo za ovakav prizvod.
Posted 04 July 2018 - 01:31 PM
Nemoj mesati resenja "ljudi sa neta" sa servisom. Moze da se desi da je kartica neispravna i da kamera zbog nje prazni bateriju. Kamera kada se gasi ima korake koje mora da ispostuje, zbog neispravne kartice ostane u lupu i vrti taj cek i prazni bateriju.
Ubaci bilo koju micro sd karticu, snimi nesto materijala na nju pa probaj. Ja imam hero 5 black, i posle par dana nepaljenja ne pada mi baterija.
Posted 04 July 2018 - 02:50 PM
Nije problem do kartice nego u software-u kamere, nastavlja da radi iako je naizgled iskjucena. Ako izvadis karticu ne moze da radi pa ne trosi bateriju, ako izvadis bateriju takodje... Tipican problem za GoPro kamere pogotovo kada izbace nove modele pa hoce da nateraju korisnike da kupe nove kamere jer eto odjednom te stare vise nisu dobre...
Posted 04 July 2018 - 03:32 PM
Posted 12 July 2018 - 07:13 PM
Vidim da na Ali-u ima dosta jeftinih i mikrofona minijaturnih dimenzija...
https://youtube.com/@ionebike
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users