Postavljeno 01 May 2017 - 06:02 AM
Sledece nedelje bih rado odvozala VS - Bg (može i obrnut pravac, kako god se dogovorimo), ruta je malo duza, ali zato je teren prilicno ravan i prolazi se kroz dva vrlo lepa rezervata prirode (Deliblatska pescara i Kraljevac). Duzina rute je oko 100 km, ali ne bih jurila, nego bih vise uzivala u voznji
Eto, ako neko zeli da mi se pridruzi dobrodosao je, zabavnije je voziti u drustvu.
Postavljeno 01 May 2017 - 06:52 AM
-datum polaska
-ruta.. da li je direktno za Vrsac ili obilazno preko Kovina i Deliblata
-da li je voznja u jednom smeru ili se podrazumeva i povratak. Ako je jednosmerna voznja u tom slucaju pojavljuje se problem zbog povratka nazad.
-prosecan tempo.. jer nekome je na primer prosecnih 25 ok, nekome mnogo a nekome malo.
Sa detaljnijim podacima o voznji ce se verovatno javiti neko kome uslovi manje-vise odgovaraju.
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 01 May 2017 - 07:42 AM
Prošle godine sam vozio tu turu.
U odlasku sam iz Beograda vozom u 7.25 sa Dunav stanice.
Do Pančeva gužva, posle prazan voz i baš sam uživao do Vršca.
Tamo doručkovao, malo provozao kroz grad i nazad, preko Alibunara, tj. da kažem sa gornje strane Deliblatske peščare.
Sve u svemu lepa tura. Vreme me poslužilo, put nije bio opterećen, a lep je i ravan. Usputna mesta su svako na svoj način lepa, a i
za usputna zaustavljanja i osveženje odlična.
Naravno pred Pančevo, kao po pravilu kamioni i tu već malo prestaje neko uživanje, već samo koncentracija.
Generalno, lepa i lagana ravničarska tura za uživanje...
Naravno, sigurno da bi pomoglo u predlogu da ima više informacija oko same vožnje...
Also tagged with one or more of these keywords: Voznja, Vrsac, Beograd
Biciklizam / Triatlon →
Baba Šumom Deda Drumom →
Vožnja Novi Sad - Beograd u utorak 13. julaZapočeo sa-nja , 10 Jul 2021 vožnja, novisad, beograd |
|
|
||
Off-Topic →
Ukradeno / Izgubljeno →
UkradenZapočeo Bora93 , 14 Oct 2019 Ukraden trek4300, beograd |
|
|
||
Off-Topic →
Ukradeno / Izgubljeno →
Ukraden MTB Capriolo Level 9.3 (crno-zeleni), 29``Započeo kokeza , 20 Jul 2019 capriolo, mtb, level 9.3, 29`` i 4 još... |
|
|
||
Oprema i Stil →
MTB - XC →
Iznajmljivanje MTB bajsa u Beogradu?Započeo ShLjIvA , 07 Jul 2019 mbt, rent, iznajmljivanje i 1 još... |
|
|
||
Oprema i Stil →
MTB - XC →
Gde voziti mtb (trail,xc) u Beogradu/Novom BeograduZapočeo Burazeeer , 25 Apr 2019 Gde, Voziti i 4 još... |
|
|
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika