Cobra je dobra / Capriolo Cobra [MTB]
Postavljeno 31 May 2017 - 06:00 AM
Omerta, sve znaš, ne kaže se džabe da prva ljubav zaborava nema !
Postavljeno 03 June 2017 - 05:23 PM
Danas sam konačno zamenio sve sajle i bužire. Drugi bicikl. Sve radi kao sat, menjači, kočnice, milina. Najjeftiniji upgrade do sad, a najveća razlika ...
jedino ne znam baš za ove crvene bužire kočnica ... meni se dopada, al' žena mi je odma' skrenula pažnju da ona NE želi crvene na svojoj
Postavljeno 04 June 2017 - 06:11 AM
Hvala Borise !
Postavljeno 09 June 2017 - 08:04 AM
Pazario sam povoljno očuvanu kasetu m770. Valjda će odgovarati ... oglasio momak iz mesta, tako da je bilo free shipment ...
Sad još samo negde ključ da nađem
Postavljeno 09 June 2017 - 08:10 AM
Dala baba dinar da se u'vati u kolo ...
Postavljeno 10 June 2017 - 06:44 PM
Znam ko ima, ali neću od njega da tražim ...
Kupiću ključ, nije trista dukata, pa ću posle da ga pozajmljujem ... za pivo il' dva
Postavljeno 11 June 2017 - 08:50 AM
Хвала !
Postavljeno 18 June 2017 - 09:21 AM
Juče sam montirao kasetu i lanac, tako da je sada cobra i zvanično 3x9. Ključ sam uzajmio od momka iz mesta od koga sam i kupio kasetu ...
Malo sam se pomučio jer sam prvi put to radio. Operacija je potrajala, jer mi je trebalo malo vremena dok nisam skontao kako da fiksiram kasetu da bih mogao da odšrafim onaj osigurač jbg.
Postavljeno 18 June 2017 - 09:52 AM
Sada sve radi kao sat, jedino je lanac malo kraći nego što treba, ali dobio sam ga za dž. uz deore komplet ... dobar je, nije istegnut, pa reko' greota da se baci. Ne može baš da dohvati kombinaciju najveći-najveći, ali moraće tako do daljnjeg ... U normalnoj upotrebi je dovoljan, a kako jedino ja vozim bajs, neće biti problema. Stari sam morao da eliminišem jer se u međuvremenu rastegao kao žvaka.
Nego da priupitam, kad sam već tu, da li sme da ima malo lufta kaseta na hub-u, ili mora da bude sve kao da je iz komada ?
Postavljeno 18 June 2017 - 10:29 AM
Nego da priupitam, kad sam već tu, da li sme da ima malo lufta kaseta na hub-u, ili mora da bude sve kao da je iz komada ?
Kaseta na fh ne sme da ima luft, dok sam fh moze imati luft u granicama tolerancije i u zavisnosti od proizvodjaca, kvaliteta. Fh sa sistemom konus/kuglica skoro uvek ima minimalni luft primetan na nizim klasama komponenti. Fh sa sistemom zatvorenih kuglicnih lezajeva nema luft i u cvrstoj je vezi sa nablom.
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 18 June 2017 - 10:41 AM
Biće onda da je ovo drugo, jer je u pitanju parallax nabla od ko zna od kada ... luft jeste jako mali, ali nije mi bilo jasno otkud, jer kada sam postavio kasetu na hub nije ga bilo.
Hvala.
Postavljeno 18 June 2017 - 03:55 PM
4 članova čita ovu temu
0 članova, 4 gosta, 0 anonimnih korisnika