Downhill staze
Posted 03 April 2017 - 02:21 PM
Pozdrav svima, dosao sam na interesantnu ideju da postavljamo svoje video zapise(ili linkove video zapisa) sa vlastitih voznji na napravljenim i ne napravljenim (na ne napravljeno mislim na puteve poput puteva u sumi za traktore i slicno, nekih uzanih putića i slicno) stazama za downhill, uz to ubacite sliku sa mape gde se to nalaze, npr. ako vam je ostala sacuvana staza u Runtastic Mountain Bike i slicnim aplikacijama, ako to nemate, nacrtajte po mapi od prilike stazu, i obavezno napisite uz sve to okolinu i tacno mesto downhill staze (npr. grad taj i taj, planina ta i ta, sela kroz koja prolazi staza su ta i ta).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted 03 April 2017 - 03:27 PM
Posted 03 April 2017 - 03:32 PM
Nece toga biti kod nas dugo vremena jer zahteva dosta rada i odrzavanja a kada se jos doda trazenje dozvola od opstina i amina ekoloskih udruzenja onda mrka kapa. Kod nas ne mogu da naprave ni BMX parkove i staze koji bi Dzo Bager sa bagerom mogao za jedan dan da napravi samo kada bi se Srbi slozili...
Pre svake staze mora da radi asov i lopata i sekira i testera... nece Srbi to moraju Skoti da im ciste sneg sa fudbalskog terena...
Pa imamo staze na Zlatiboru(Tornik), Kopaoniku, cak znam i u Trsteniku stazu koju su prijatelji iz Monster energy odrzavali festival pre godinu i nesto dana, a napomenuo sam, moze i ne napravljene staze da izbace poput sumskih puteva, ja sam vozio blizu mene na par zanimljivih, kad ih snimim, izbacujem u temu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted 20 September 2020 - 12:36 PM
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Posted 13 September 2023 - 01:58 PM
Nista Banja isto ima downhill stazu,
Rolling stones
Niška banja, downhill trka: „Rolling stones 2023“. | Biciklistički Savez Srbije (bss.rs)
Posted 14 May 2024 - 02:22 PM
Service & Info (saalfelden-leogang.com)
Da li je neko bio u Austriji i Sloveniji na downhill parkovima, bikeparkovima? I ako neko jeste da cujemo utiske.
Planiram u julu da idem u Austriju u bikepark LEOGANG pa me interesuju iskustva i utisci ako je neko od nasih bio?
#bikepark #downhill #austriabikepark #sloveniabikepark
Hvala
Posted 14 May 2024 - 03:15 PM
Supersummer pass za kompletne Dolomite 5 od 7 dana košta 175e, dok vidim u Austriji 250e za tu jednu regiju.
U Dolomitima ima i više staza, liftova i gondola.
Ne možeš sve ni da obiđeš za to vreme.
Ima dovoljno staza da se polomiš, kao ja što sam prošle godine slomio rame.
Idem u julu opet na popravni, valjda ću biti bolje sreće.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Posted 09 June 2024 - 09:20 AM
Service & Info (saalfelden-leogang.com)
Da li je neko bio u Austriji i Sloveniji na downhill parkovima, bikeparkovima? I ako neko jeste da cujemo utiske.
Planiram u julu da idem u Austriju u bikepark LEOGANG pa me interesuju iskustva i utisci ako je neko od nasih bio?
#bikepark #downhill #austriabikepark #sloveniabikepark
Hvala
Ja baš idem prvi put 1. Jula u Saalbach Hinterglem Bike Park koji je blizu LEOGANG-a . Valjda se neću izlomiti.
Off topic pitanje , da li je neko našao putno osiguranje koje pokriva bavljenje planinskim biciklom? Pošto većina osiguravajućih kuća isključuje to da pokriva.
Posted 10 June 2024 - 02:52 PM
Sportsko osiguranjeJa baš idem prvi put 1. Jula u Saalbach Hinterglem Bike Park koji je blizu LEOGANG-a . Valjda se neću izlomiti.
Off topic pitanje , da li je neko našao putno osiguranje koje pokriva bavljenje planinskim biciklom? Pošto većina osiguravajućih kuća isključuje to da pokriva.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users