Sa danasnje voznje :- (((
Posted 18 August 2018 - 06:50 PM
E, stvarno sam talentovan da nabodem ne-ulicu. Danas sam na par racvanja isao jednim pa drugim putem, ali jok. Pitam ja posle coveka u obliznjoj kuci moze li se tim putem uopste do ibarske, i on lepo kaze "Moze, traktorom ili peske. Lepse je peske."
Rusanj cu da izbegavam izvesno vreme, ostadoh tamo sat vremena i skuvah se za sve pare.
Docrtao sam crvenu liniju pored te ulice tj "ulice".
Posted 02 September 2018 - 04:24 PM
Moj prvi post
Jučer krenem prvi put u životu na +100 km prateći Eurovelo 6 od NS do BG. Tih pređenih 114 km je meni sasvim dovoljno obzirom na godine i opremu hehe! Na stranu što je temperatura bila preko 30 C i što mi je vetar išao u lice od Beške do Batajnice - u startu sam se zamalo sapleo.
Odlučim da ne idem preko Banstola nego preko Karlovačkih Vinograda što i nije bilo pametno obzirom na kiše koje su padale i na intenzitet saobraćaja koji je potpuno razlokao "put" . Ovo na fotki je osunčani deo puta gde je blata bilo sasvim dovoljno. Na delovima koji su u šumi ili u udolini gde se voda zadržava je bilo mnogo gore.
Ok, prošlo je i to ali sam pred Beogradom odlučio da na prvoj praonici malo uljudim bajs
Posted 20 April 2019 - 08:59 PM
Posted 21 April 2019 - 08:27 PM
Bio na Avali i Kosmaju, bio je baš lep dan...
https://ridewithgps.com/trips/33802226
Posted 22 April 2019 - 07:24 AM
Kako (koliko) su spakovali, dobro uopšte mogu da voze one bicikle ...
Ja ne bi mog'o toliko natovaren bajs da pokrenem iz mesta, a kamoli da preguslam sto kilometara za dan ... još preko Rtnja, pa na kraju dana i do pola Ozrena ... ma idi begaj ...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users