Pa znam da si iza kamere. Ceo sto te gleda neobradovano I namrgođenoame="Nesoni" post="288042" timestamp="1676572878"]
Nisam ja na slici.. iza kamere sam
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Postavljeno 16 February 2023 - 07:57 PM
Pa znam da si iza kamere. Ceo sto te gleda neobradovano I namrgođeno
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Postavljeno 17 February 2023 - 05:48 AM
Pančevac jeste nezgodan, ali su vozači poprilično pažljivi. Danas sam prvi put primetio znak upozorenja, pre nego što se i dođe do mosta u smeru ka Pančevu, da mostom voze i biciklisti - toga ranije nije bilo (poslednji put sam tuda prošao pre nešto manje od dve godine).
Postavljeno 17 February 2023 - 06:58 AM
Da li si siguran da je to znak da voze biciklisti? Koliko znam, Pančevac je zvanično zabranjen za bicikliste, svaki put kad pravim rutu tuda, izbacuje mi da je put kojim ne sme biciklom.
Postavljeno 17 February 2023 - 07:02 AM
Most je na mapi za eurovelo 6. (opencyclemap)
Postavljeno 17 February 2023 - 07:41 AM
Da li si siguran da je to znak da voze biciklisti? Koliko znam, Pančevac je zvanično zabranjen za bicikliste, svaki put kad pravim rutu tuda, izbacuje mi da je put kojim ne sme biciklom.
Pa nekako ne verujem da bih pobrkao ta dva znaka, ali nije da bih sad stavio ruku u vatru, jer sam u njega gledao verovatno samo delić sekunde. Opet, okrugli i trougaoni znak i navikao sam da ih primećujem jer su mi toliko važni... Bemliga, neko će proći pa će javiti.
Postavljeno 17 February 2023 - 08:43 AM
Pa nekako ne verujem da bih pobrkao ta dva znaka, ali nije da bih sad stavio ruku u vatru, jer sam u njega gledao verovatno samo delić sekunde. Opet, okrugli i trougaoni znak i navikao sam da ih primećujem jer su mi toliko važni... Bemliga, neko će proći pa će javiti.
Postavljeno 19 February 2023 - 12:26 PM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 20 February 2023 - 12:13 AM
Borkovac!
Postavljeno 20 February 2023 - 01:58 PM
Postavljeno 23 February 2023 - 06:14 AM
Ali mislim da bi se Gadjan roknuo zbog nedostatka elevacije.
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika