@MI1966 Napisao sam mu sta ne valja i kako ispravlja to, ocigledno ne citate pa nema potrebe vise za savetima. Tek cete na nocnoj fotografiji da se pokazete tvoja je jedna on najboljih najgorih koje sam video. Toliko je losa da ce verovatno pobediti na konkursu najgorih. Nema sta nisi pogresio pri pravljenju te fotografije . Mozda moze Petar da ti ukaze na greske koje si napravio.
Sa danasnje voznje :- (((
Posted 12 November 2021 - 03:24 PM
*
A ja nisam baš ništa pogrešio. Jer zavisi šta se želi postići, je l' tako...
Dok sam prolazio pored Beke kule, a nije bilo žive duše (obično ne prolazim kad je gužva) palo mi je na pamet da je fotografišem, što sam i učinio. Za svoju fb stranicu. Jer nisam ništa objavio 6-7 dana. Samo da se vidi Bela kula. Ništa više od toga. Tačka.
Posted 12 November 2021 - 08:28 PM
Ovo je baš lepa fotka, iako se slažem da ostalima fali malo 'daljine' tojest dublje perspektive. Nismo fotografi, već biciklisti, a svakako možemo da poboljšamo veštine fotografisanja - fotografisanjem (kao i biciklizma - bicikliranjem ). Samo napred.
Posted 12 November 2021 - 10:34 PM
Ovo je baš lepa fotka, iako se slažem da ostalima fali malo 'daljine' tojest dublje perspektive. Nismo fotografi, već biciklisti, a svakako možemo da poboljšamo veštine fotografisanja - fotografisanjem (kao i biciklizma - bicikliranjem ). Samo napred.
Super, hvala Baš to, verovatno i neko sa strane gleda fotke pa poželi da vozi bajk po prvi put ili ponovo, što bi dosta značilo i za biciklizam, a i za sve nas. Biće bolje.
(link)
Hvala. Dobro objašnjava. Vredelo je pogledati.
Posted 14 November 2021 - 08:56 PM
Posted 15 November 2021 - 07:16 AM
Posted 15 November 2021 - 08:10 AM
Ne mogu da se odlučim, sve su dobre.
Hvala
@Petarl Vidim da si za sve slike odabrao iste dimenzije za visinu i sirinu, da li slikas sa telefonom ili sa fotoaparatom?
@MI1966 Koju bi da moras samo jednu sliku od ovih poslednjih Petrovih odstampao i stavio na zid?
Ovaj put fotoaparatom. Posle sam ih smanjio po dimenzijama i kompresovao da ne bi opterećivale forum, a neke i kropovao.
Posted 15 November 2021 - 12:01 PM
Pusti ti slike, nije ovo foto forum, nego mene zanima kako se ti obučeš za ove noćne ture. Grčka je Grčka, ali zimska noć je zimska noćNapisao si generalno za sve slike. Mislio sam ako može onako školski na jednoj.
*
A ja nisam baš ništa pogrešio. Jer zavisi šta se želi postići, je l' tako...
Dok sam prolazio pored Beke kule, a nije bilo žive duše (obično ne prolazim kad je gužva) palo mi je na pamet da je fotografišem, što sam i učinio. Za svoju fb stranicu. Jer nisam ništa objavio 6-7 dana. Samo da se vidi Bela kula. Ništa više od toga. Tačka.
Posted 15 November 2021 - 12:32 PM
Šta njemu noću padne temperatura do 5-6 stepeni, milina za vožnju. Mislim svaka čast za kilometraže i sve to, ali realno što se vremenskih uslova tiče je u velikoj prednosti u odnosu na većinu nas
Juče malo vožnja po kraju, što bi se reklo jesen stigla i u moje selo
Posted 15 November 2021 - 01:07 PM
Posted 15 November 2021 - 01:51 PM
*
Međutim, džabe mi Grčka topla zima, kad od novembra do februara najviše odsustvujem od kuće i najmanje vozim.
Ali od pretprošle zime (pre pandemije), počeo sam da nosim i bajs sa sobom na turneje, pa onda sredom popodne i nedeljom ceo dan vozim (ako nema kiše), ali u periodu 10. decembar-10. januar ne nosim bicikl, jer mi je tada glavna "žetva".
Posted 15 November 2021 - 02:08 PM
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users