Sa danasnje voznje :- (((
Posted 10 April 2021 - 03:03 PM
Najavljujem potpuni Non-resting od okruglo 200 km.
S tim da prosečna brzina bude oko 25 km/h ili makar blizu (vetar u najavi ).
Voda, hrana, wc i oblačenje/svlačenje... sve se da isplanirati.
Posted 20 April 2021 - 07:03 PM
Ovo je praktično bila još jedna non-resting vožnja, 1 piš pauza (tada sam i napravio ovu foto) + 2-3 kraća stajanja na semaforima. A takođe, bila je i non-eating, jednostavno nije mi se jelo (verovatno zato što sam cele prošle noći nešto grickao ), iako sam na vožnju krenuo praznog stomaka.
110 km za 4:10, mogao sam još malo da vozim, imao sam još 15-ak minuta do početka zabrane kretanja, ali naišli neki crni oblaci, smračilo se ranije nego obično, a nisam bio poneo prednje svetlo.
Pljusak je počeo kad sam imao još 20 metara do kuće.
Sreća, ali ne toliko zbog mene, nego baš juče sam nešto glancao bajs...
best image hosting
Posted 26 April 2021 - 09:14 AM
Posted 29 April 2021 - 12:28 PM
Ove gume koje trenutno imam na biciklu su ContInental Poly Breaker i prešle su oko 16.700 km (na oko 10 hiljada zamenio sam im mesta). Baš sam nameravao da ih penzionišem za desetak dana, ali eto... jedna će ipak bušna u mirovinu.
Posted 29 April 2021 - 08:20 PM
Ima li neko ideju kako broje bicikliste? Suviše je mali broj ako se broji svaki prolazak.
Posted 29 April 2021 - 09:21 PM
Posted 01 May 2021 - 08:41 AM
Nije današnja nego jučerašnja.
Poslednji put sam vozio Zrenjanincem tamo pre 4-5 godina a nadam se da će do sledećeg puta proći isto toliko. Nije saobraćaj toliki problem, posebno severno od Čente a i juče ga nigde nije bilo mnogo, ali je užasno dosadno. Moraš da voziš jedan iza drugog, čak i ako nema nikoga (pojavi se neko za 5 sekundi) a krajolici su ravno, ravno, drvo, ravno, kamion, ravno.
Daleko od toga da je sve bilo dosadno, naprotiv. Najlepši deo vožnje je deonica Kovačica - Orlovat, koja je mirna i lepa za vožnju. Nismo znali da li može da se pređe preko mosta (između Tomaševca i Orlovata) jer je valjda na dva povetarca od padanja u Tamiš, ali lokalci prelaze kolima pa smo onda i mi biciklima.
Popili kafu u Zrenjaninu, pojeli pljeskavicu sa nogu i vratili se. Inicijalni plan je uključivao i kafanicu uz neki čorbuljak, ali smo zbog jutarnje kiše krenuli kasnije pa nije bilo vremena.
Sve u svemu, super proveden dan, posebno s obzirom da baš retko imam prilike da vozim bicikl.
Most
i livadica pored
Slika jer tako mora
kao i makar jedna bespotrebno horizontalna
Negde uz put ka Beogradu, kod Dunavca (južno od Čente)
https://ridewithgps.com/trips/66415003
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users