Sa danasnje voznje :- (((
Postavljeno 27 February 2021 - 04:54 PM
Dosao kuci izmoren iznojen pukao se smejati ko malo djete cim sam vidio rezultate haaahh.
Od ukupno skoro 2 sata voznje ono meni pise samo 1.7km da sam presao 😂😂.A distanca kako sam mjerio na Google Maps iznosi oko 20-23km.
Mislio sam da ce mi ukrasti nekih 3-4km,ali ovo hah.
Postavljeno 27 February 2021 - 05:24 PM
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Postavljeno 27 February 2021 - 06:04 PM
A niti sam postavio tamo kilazu i ovo ispod sa slike.Vjerujem da pod speed i distance trebam izabrati GPS?Pa moze i do toga biti.
Pokusat cu ponovo u sl voznji pa vidjeti da nece sta bolje biti,ako ne onda cu probati i taj gpslocker.
Postavljeno 27 February 2021 - 07:12 PM
Upravo tako. Treba da mu odobri neke dozvole da bi radio kako treba.Još verovatnije je da nije podesio da mu Sports Tracker ne bude optimizovan što se baterije tiče, pa ga je telefon ukokao posle nekoliko minuta.
Naravno da nije krš. Kod mene SPT već 8 godina radi besprekorno.Taj sports tracker je krš, meni i dalje ne radi tj brljavi i to na telefonima sa odličnim gps čipovima.
U odnosu na Stravu daleko manje baguje, ili da kažem tačnije, skoro da se nikad nije desilo da pravi ravne linije koje se Stravi dešavaju.
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 28 February 2021 - 12:10 AM
Koristio bih ga i ja za trčanje jer ima dobre opcije, da uopšte radi tj da snima fajlove koji su upotrebljivi (ispravni).
Ne može to ni da se zna da li je zabrljavio dok se ne izvadi fajl (i okači recimo na stravu). Ja pričam o nečem drugom, ispod haube, fajlovi koje pravi i exportovanje istih. Ne o toj bejzik funkcionalnosti record->save i gotovo, aktivnost se pojavi na njihovom sajtu, to radi ok i vrednosti su ispravne zato što tamo neki softver uvek prvo prepegla i ispravi greške pre nego što okači, isto kao što ja moram ručno svaki fajl da prvo provučem kroz gps track editor da popravi brljotine.
I meni je na sports tracker sajtu i u app vreme i ostalo ok ali kad eksportujem fajl onda se vidi da debelo ne valja, tačke čak nisu ni hronološkim redom, i Cane onomad reče da nikad u životu nešto tako nije video. I to je na uzorku od sada već tri različita telefona dva samsunga i jedan huawei. Jedva sam skupio živce da napišem dugačak tekst na engleskom i aploudujem dokaze, napušio sam ih tamo ali od podrške sam dobio samo gnerički odgovor robota, pa čekam da skupim još živaca da nastavim prepisku. Čačkao sam naravno na sva tri telefona i to oko baterije (to je komplikovano konfuzno i na svakom telefonu drugačije) ali logično da nije do toga jer onda ne bi ni u app i na njihovom sajtu vrednosti bile ok, ne bi ni snimio ništa da telefon ubije app. Čak sam jednom trčao i sa non stop uključenim ekranom da proverim to što njihov generički robot odgovor sugeriše da možda brljavi kad se isključi ekran pa u pozadini brljavi.. ali nije.
Postavljeno 06 March 2021 - 05:56 PM
★
Juče sam umesto planiranih 100, napravio 130 km, pored česme u centru jednog sela zaboravio sam flašu (košta 8€) sa vodom, vratio se nakon 2,5 sata i našao je. Bravo za građane sela Vasilika.
Postavljeno 08 March 2021 - 06:35 PM
https://picasaweb.go...208760685671353
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika