Sa danasnje voznje :- (((
Postavljeno 07 February 2021 - 08:29 PM
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 08 February 2021 - 10:10 PM
Ja vozio juce za Han...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Onda smo se sigurno negde sreli. Vozio prekjuce Nis - Dusnik - Nis oko sedamdesetak, lep dan sreo sam preko tridesetak ljudi u tih dva tri sata, pa juce Nis - Han - Prosek - Nis oko pedesetak.
Postavljeno 12 February 2021 - 07:21 PM
Postavljeno 12 February 2021 - 08:58 PM
I ovde isto, ja sam mislio da će mi veći problem biti temperatura koja je bila oko -3 ali je duvao baš neki jak vetar i to bočni, užasno smor. Pritom sam ograničio vožnje po ovim baš zimskim uslovima na oko sat vremena, posle kako god da okrenem mi hladno na stopalima, ovo sve ostalo je u principu ok.
Postavljeno 13 February 2021 - 08:15 AM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 13 February 2021 - 11:37 AM
Postavljeno 13 February 2021 - 02:40 PM
Kakvi su to ulošci sa ugljenom, gde si ih našao i ima li razlike od onih koje skijaši koriste, tipa, jesu li tanji i sl?
Je li prestalo trnjenje stopala od toga ili..?
https://www.terra-th...kRoCZc4QAvD_BwE
To su ti ulošci. Poprilično su tanki a i poprilično dobro greju. Mada u uputstvu kaže da greju do 8 sati u kontinuitetu, moje mišljenje je da efektivno greju plafon 4 sata, posle počinju polako da se hlade. Ali da pomaže, to je sigurno...
Postavljeno 16 February 2021 - 06:49 PM
Postavljeno 18 February 2021 - 04:17 PM
Postavljeno 20 February 2021 - 04:00 PM
ŽUrio sam da se vratim kući što pre zbog porodičnih obaveza pa sam na brzaka spičio jednu vožnju od pedesetak kilometara. Nisam ni pauzu napravio pa ne stigoh ni fotku da opalim. A kad bolje razmislim, sve i da jesam slikao, ne postoji ta slika koja može da dočara taj osećaj sreće i zahvalnosti jer sam napokon po lepom vremenu vozio svoj bicikl.
Proleće, Bogu hvala, lagano ali sigurno stiže...
Postavljeno 22 February 2021 - 05:59 PM
Tokom voznje ugledah devojku koja sedi na klupi sa predivnom gustom kovrdzavom ridjom kosom, odmah se vidi da je prirodna. Ja se vec masio za vizit karticu i u svojoj glavi smisljam pricu -"Gospodjice, imate predivnu kosu, ovako nesto se mora ovekoveciti. Da li biste razmotrili moju molbu da kada budete imali slobodnog vremena posetite nas studio u Beogradu. Kompliment, kompliment, izvinite ako sam vas uznemirio, verujte da su namere casne, kompliment. Slobodno pozovite telefonom ako ste zainteresovani za saradnju, bice vam posteno placeno unapred, ako ste maloletni obavezno povedite i roditelje ili mogu i oni da razgovaraju sa nama, kompliment, kompliment... Kad ono cvrc, neko osuseno zbunje u betonskoj saksiji.
Postavljeno 22 February 2021 - 07:36 PM
U poslednja 2-3 meseca sam prilično spustio prosečnu brzinu, toliko da sam već počeo da brinem.
Ali danas sam imao okruglo 4 sata na raspolaganju, pa da bih prebacio 100 km (kao na skoro svim vožnjama ove godine), morao sam da vozim malo brže nego inače. Tako da sam za prva 2 sata prešao oko 55 km (sa oko 500-600 m elevacije), a onda u druga dva sata malo laganije, pošto je bilo izvesno da ću ispuniti normu.
Na kraju nešto preko 104 km za nešto manje od 4 sata (3:57).
Ni to nije nešto posebno, ali daj šta daš...
Inače, za tih 237 minuta nisam stao ni na sekundu (čak ni na semaforima ).
3 članova čita ovu temu
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika