Sa danasnje voznje :- (((
Postavljeno 31 July 2020 - 11:20 AM
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 31 July 2020 - 11:37 AM
Toplota je pojačana, ali zračenje srećom baš i nije. Hemikalije koje oštećuju ozon su postepeno izbačene iz upotrebe počev od devedesetih i omotač se u poslednjh 4-5 godina već polako oporavlja
Takvi neki mi i trebaju, letnji. Ako je prozracan materijal i nije prevruce, lakse mi to i da se znojim nego da se mazem i budem masan od kreme, mrzim to.
@Fiery
Ako mislis zato sto nema ulozak, da, odgovara, ulozak na rekumbentu mi samo znaci kad je hladnije jer mi greje medjunozje pa je sa te strane praktican Samo ako je tik uz telo materijal, a predpostavljam da jeste. Baci link na sta mislis.
Dekatlon na primer ima ovakav model, samo ga nisam našao na srpskom ili hrvatskom sajtu (znaju tržište ) https://www.decathlo...id_8528593.html
Ima i drugih proizvođača, mada su muški modeli definitivno dosta retki. Traži tipa "men's surf UV leggings".
Postavljeno 01 August 2020 - 06:56 PM
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 02 August 2020 - 05:44 PM
Do danas mi je najveci car medju biciklistima bio momak koji se skine do pojasa go, stavi blindirane cvike i spusta se niz most na Adi vozeci "bez ruku" u punoj brzini. Od danas je to covek koji se niz isti taj most spusta zonglirajuci u levoj ruci valjda dve lopte velicine teniske a desna ruka na volanu i kocnici, nadam se prednjoj.
Postavljeno 04 August 2020 - 02:07 PM
Пре спуста до Гргетега
5DB88B9E-3615-413A-8480-93EB6034C189.jpeg
hvala na ljubaznom odgovoruNišta ne piše, šta je to?
Postavljeno 08 August 2020 - 12:43 PM
Danas sam video ovu situaciju, zena (<45 godina) devojcica (<14) devojcica (<12) zena (<45) se spustaju u koloni niz most na Adi sa sve automobilima pored njih. Nijedna nije nosila kacigu, licilo je kao da voze do Ade.
Danaske.jpg
Lepa perspektiva crteža Bitno je da milicija zaustavlja iskusne bicikliste koji tuda idu kolovozom, nebitno što ti ljudi voze svugde kolovozom. Majke sa decom stvarno nemaju šta tu da traže.
Postavljeno 08 August 2020 - 01:33 PM
Je li postoji neki znak zabrane za bicikliste na početku, budući da je most?Lepa perspektiva crteža Bitno je da milicija zaustavlja iskusne bicikliste koji tuda idu kolovozom, nebitno što ti ljudi voze svugde kolovozom. Majke sa decom stvarno nemaju šta tu da traže.
Postavljeno 08 August 2020 - 01:58 PM
One voze po putu iako je pored njih pola metra u desno pesacko/biciklisticka staza. Inace taj most beograske Fandje tretiraju kao trkacku pistu. Nema policije da kontrolise brzinu iako bi dnevno mogli da naplate stotinu kazni za prekoracenje brzine i nasilnicku voznju. Sa danasnjom tehnologijom bilo bi veoma jednostavno postaviti kamere na pocetku i kraju mosta i meriti vreme ulaska i izlaska na most tj. brzinu i automatski naplacivati kazne.
Postavljeno 08 August 2020 - 08:40 PM
One voze po putu iako je pored njih pola metra u desno pesacko/biciklisticka staza. Inace taj most beograske Fandje tretiraju kao trkacku pistu. Nema policije da kontrolise brzinu iako bi dnevno mogli da naplate stotinu kazni za prekoracenje brzine i nasilnicku voznju. Sa danasnjom tehnologijom bilo bi veoma jednostavno postaviti kamere na pocetku i kraju mosta i meriti vreme ulaska i izlaska na most tj. brzinu i automatski naplacivati kazne.
Ako su se na most ukljucile recimo kod buvljaka, sto im nije zabranjeno, cak i da su znale da kasnije postoji neka kao biciklisticka staza, nisu nikako mogle da se ukljuce, prebace na nju. Ali slazem se da nije bas najbezbednije.
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika