Kakve prepreke, kakvi zidovi, pa kako sutra ne daj Bože da treba da prođe auto hitne ili vatrogasci. Staviti znak, ima danas i kamera koje nisu skupe, snimaj i šalji kazne. Sa jednom kamerom se sve reši.
Vozio sam se neki dan, a prošle godine više puta i mogu reći da sam zadovoljan sa urađenim, to što kod mnogih nema kulture i svesti, e jbg, gde može po džepu, udri. Nekoliko puta sam sa mojim Profom čistio partizansku česmu ispod Kadinjače prema B. bašti i džaba. Uvek kad naiđem, brdo smeća. Kakav li je to mentalni sklop tih ljudi, koji svrate na česmu da se osveže i bace đubre. Pa hoćeš li opet naići tu?
Moje mišljenje za ovu stazu prema Staparskoj banji je da je dobro urađena, ali ima tu problema i biciklom proći. Pešaci idu sredinom, nekoliko puta ja moram da stanem da bi oni prošli. Ako ih je više idu frontalno, ma ne beju nikoga. Isto ima i mnogo vlasnika pasa, koji svoje ljubimce ne drže na povocu, već su pušteni da se slobodno kreću. I sve neće oni, mirni su, slobodno prođi. A šta ćemo što ima osoba koje se plaše pasa.
Sve u svemu, staza je vrh, samo malo kulture i to je to.