Ova tema je gotova sto se tice Homolja, osim ako neko nesto priupita, tako da nemam nikakav problem sa tim da se prica o cemu god. Ionako pricate o turama, sto je nesto sto i mene zanima.
A sto se tice mog luksuziranja - a cuj, bio mi je prvi put, isao sam sam, u Homolje, 20. februara, i nisam imao ni sator ni vrecu - nije da sam imao mnogo opcija, a nije dolazilo u obzir da propustim priliku jer se slobodni dani, porodicni i poslovni, poklapaju jako retko. Cim se nase radnje opskrbe robom nabavicu sve sto je ostalo da se nabavi i onda nece biti potrebe za jurcanjem smestaja. A i nece biti februar. Bicikl, sator, plinski reso, pridavim medjeda i eto rostilja, gulasa a i corbice.
Ja volim da imam plan, ali provizoran. Volim da imam sto vise informacija o tome koje opcije imam gde god da prolazim, i uglavnom smislim koja mi verovatno najvise odgovara tako da ne moram da razmisljam kasnije, ali nemam nikakav problem sa promenama u bilo kom momentu, ali zato i volim da znam sto vise o tome kuda prolazim.