Niš i okolina
Postavljeno 11 September 2008 - 01:22 AM
Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/
Postavljeno 12 September 2008 - 01:14 AM
Pozdrav
P.S. Gile, tek sad vidoh da si i ti na Elektronskom. Pozdrav, kolega .
Postavljeno 12 September 2008 - 09:52 AM
Pozdrav i ja tebiGile, tek sad vidoh da si i ti na Elektronskom. Pozdrav, kolega .
Gde god da pogledam naletim na nekog elektronca
Postavljeno 12 September 2008 - 07:17 PM
Šta ćeš, ima nas puno . Koja si godina, dokle si stigo sa ispitima?
Sa ispitima nisam daleko dogurao pa sad upisujem drugu po drugi put. Dokle si ti uspeo da stigneš za sad?
Postavljeno 12 September 2008 - 09:23 PM
Nego, da ne idemo više u off, čekamo još bajkera iz Niša da se jave. Nemoguće da nas je ovako malo .
Postavljeno 13 September 2008 - 10:28 AM
Zeleo bih da vas obavestim da ce u subotu (ev. nedelju) 04.10. biti odrzana mtb XC trka na Kamenickom Visu u organizaciji biciklistickog kluba "Zeleznicar"iz Nisa. Ovo jos uvek nije 100% sigurno, trebalo je jos maja da bude trka u Sicevu, kao 2007., ali ...
Start i cilj ce biti ispred Shipine kafane (lovacki restoran), klasicna XCO trka, kruzna staza.
Pozivam sve da dodju i svojim prisustvom uvelicaju ovaj dogadjaj. Vozice osim licenciranih takmicara i rekreativci. U koliko niste spremni da se trkate, dodjite makar da se druzite, gledate trku, bodrite svoje drugare, klopate u restoranu, uzivate u pogledu...
Bio bih jako zahvalan kada bi ste obavestili o ovom dogadjaju svoje drugare, prijatelje i sve one za koje smatrate da bi bili zainteresovani da prate ovaj dogadjaj.
Takodje bih pozvao sve koji hoce da volonterski pomognu u organizaciji i pripremi staze (a nece da voze) da se jave. Dobice majcu sa trke i klopu u kafani i besplatan servis bicikle u bk "Zeleznicar" . Nije bog zna sta, ali pomoc nam je vise nego dobrodosla.
Startnina ce se placati, ali ne znam jos uvek koliko (na ostalim trkama je bilo od 200 do 500 din).
Kad saznam sve zvanicno, pustam novi post naforumu, za sada mislim da ce i ovo biti dovoljno.
Pozdrav.
Postavljeno 13 September 2008 - 06:10 PM
NAZIV: МТБ ЛИГА СРБИЈЕ- Tрофеј Општине Пантелеј
DATUM: Subota, 04.10.2008. godine
ORGANIZATOR: BK Železničar MBN. Pokrovitelj Gradska opština Pantelej - Niš
NASTUPAJU: Licencirani i nelicencirani takmičari
KATEGORIJE: Start u 13 h Start u 11h
Elite 8 krugova Hobby Sport 4 kruga
U 23 8 krugova Hobby Fun 2 kruga
Juniori 6 krugova Kadeti 4 kruga
Masters 6 krugova Mlađi kadeti 2 kruga
Women elite 6 krugova
STAZA: šumski putevi dužine 2 632m visinska -razlika 82 m.
OPREMA TAKMIČARA: Svi takmičari moraju nositi zaštitne kacige i imati tehnički ispravne bicikle. Trka se vozi isključivo na MTB biciklima.
PRAVILA: Trka se boduje za MTB ligu Srbije. Vozi se po tehničkom pravilniku UCI, MTB Pravilniku Srbije, odlukama BSS i po ovim propozicijama. Svi takmičari učestvuju na sopstveni rizik i svojim startom usvajaju ove propozicije. Organizator ne odgovara za postupke učesnika prema samom sebi ili prema drugim licima, kao ni za eventualnu materijalnu štetu nastalu tokom takmičenja.
TROŠKOVI: Organizator snosi troškove organizacije trke, ručka posle trke i nagrada.
NAGRADE: Po MTB pravilniku Srbije
PRIJAVE : Pretprijave do 30.09.2008. do 24.00 časa, i prijave na sam dan trke do 10.00 časova. Pretprijave su validne samo ako se organizatoru dostavi dokaz o uplati startnine.
STARTNINA: Iznos startnine za sve kategorije u pretprijavi je 250,00 dinara, a posle toga je 400,00 dinara. Mlađi kadeti, Kadeti, Elita žene ispod 18 ne plaćaju startninu.
Uplata startnine u predprijavi na žiro račun 105220490002275149 čuvati uplatu kao dokaz pri preuzimanju startnog broja. Novac se ne vraća onima koji iz bilo kojeg razloga odustanu od učešća na trci.
Postavljeno 15 September 2008 - 07:17 PM
pojedinacno po kategorijama, a znacemo i koji su timovi ove godine najbolji u Srbiji. ZNACI TRKA
JE ZVANICNA - BODUJE SE I POSLEDNJA JE U OVOGODISNJEM MTB SAMPIONATU SRBIJE!
Postavljeno 07 October 2008 - 05:34 AM
Postavljeno 07 September 2009 - 09:22 PM
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika