Druga stvar koju poklanjam je ovakva nogara, za bicikle sa 28" točkovima:
moze slika celog bicikla, javi se kad budes poklanjao celicni ram
Posted 12 April 2017 - 09:36 PM
I što se ne drogirate ko normalan svet
ko to kaže, ko to laže?
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
Posted 26 May 2017 - 02:35 PM
Poklanjaju se 3 gume za 29"
Kenda Klaw 29x2.1, sasvim dobre i mogu da izguraju sezonu, gume su paru i tako se poklanjaju.
i jedna Schwalbe Rapid Rob 29x2.25, ljubaznoscu kolege Rubiroza 76, ok stanja.
Iz Bg-a licno preuzimanje, u slucaju slanja bice poslate iskljucivo post ekspresom, lepo upakovane sa troskom postarine na racun primaoca.
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Posted 26 May 2017 - 07:33 PM
Poklanjaju se 3 gume za 29"
Kenda Klaw 29x2.1, sasvim dobre i mogu da izguraju sezonu, gume su paru i tako se poklanjaju.
i jedna Schwalbe Rapid Rob 29x2.25, ljubaznoscu kolege Rubiroza 76, ok stanja.
Iz Bg-a licno preuzimanje, u slucaju slanja bice poslate iskljucivo post ekspresom, lepo upakovane sa troskom postarine na racun primaoca.
Akcija zavrsena.
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Posted 08 June 2017 - 09:16 AM
Posted 08 June 2017 - 11:34 AM
Ako nekom treba, poklanjam retrovizor za bajs. Šaljem post expresom, poštarina na primaoca. Licno preuzimanje može u Kragujevcu...
Akcija ekspresno zavrsena
Posted 10 June 2017 - 12:27 PM
Kad sam vec maznuo ogledalce, da i ja nesto ponudim. Obe stvari su dosle sa bajsom koji sam kupio zimus, znaci polovne su kao sto je bio i bajs.
1. Sediste Selle Royal Freccia. Sasvim ok stanje, blaga ostecenja na sinama koje, na svu srecu, nisu karbonske tako da nije mnogo bitno. Ima i to jedno sitno ostecenje na zadnjem desnom delu (treca fotka), cisto estetski problem, ne deluje kao nesto sto bi se sirilo.
0 members, 3 guests, 0 anonymous users