@ pavaobg:
Hvala! A MILC - razmisljao sam o tome prethodnih godina, ali sam shvatio da mi je velicina nit' tamo nit' vamo. Vise mi odgovara da imam svog Nikona, toliki koliki je, a eventualno bih uzeo nesto bas malo, idealno nesto kao Sony RX100. Videcu, ali znam da nema sanse da nosim DSLR sa sobom na bicikl stalno.
@ Grbic:
Sredili mi gumu. Ja sam ubio skoro dva sata pokusavajuci da je namestim kako treba, ali je stalno imala onaj gore-dole hod, sta god da sam pokusao. I njima je trebalo skoro 45 minuta, nesto su prskali, podmazivali, masirali, a jos ljudi lepo imaju i pumpu na kompresor a ne kao ja onu komicno malu puf-puf pumpicu. (za ostale, ako se pitaju: u pitanju je Continental Country Plus iz PB). Nisam ni stigao do PB, prvo sam svratio do momka koji radi u Markoni Sportu na 25. maju, ne znam kakav je majstor ali se covek svaki put bas potrudio i veoma je fer (i vise, naplatio mi 75rsd i to tek nakon mog insistiranja, rekao mi "dzabe, uzivaj")
U svakom slucaju, sada ide k'o zmaj.
@ cane:
Imao sam osecaj da ce to do Indjije biti izuzetak i, fakat, cim sam zavrsio sa kafom i krenuo sve se promenilo. Na svu srecu pa je bio mrak pa nisam mogao da vidim koliko je put dobar ili los
Inace, sama voznja po mraku je bila povremeno nezgodna, jer se na nekim delovima vozi ispod drveca pa nema ni mesecine. Doduse, u takvom mrklom mraku i moje prednje svetlo (slabo, nazalost) radi posao ali, zato, kada mi prodje neko iz suprotnog smera, par sekundi ne vidim boga oca.
Pre nego sto mi sledeci put uopste padne na pamet da se vozim po mraku, moram da nabavim neko bas posteno svetlo.
Sve u svemu, novosadski put uopste nije problematican. Bilo je dosta saobracaja ali nisam imao nikakvu neprijatnu situaciju, svi su pazili da me obilaze u sirokom luku, mada i ja vozim po beloj liniji ili sa njene desne strane, kada to postoji. U stvari, najgori deo moje voznje juce, sto se saobracaja tice, je Ruma - Irig, gde mislim da niko nije isao ispod 120 a stalno su se prestizali. Jos je tu duvao grozan vetar, ubio me u pojam. Bio sam presrecan kada sam konacno dosao u Irig jer tu vetra vise nije bilo, a i kraj je postao mnogo lepsi.
E da, fluorescentni prsluk 460 dindzi?!?