Lako je njemu da budzi bajs kad ima druga koji placa delove za njega
Stevens Vapor
Postavljeno 03 October 2016 - 12:54 PM
Svojevremeno je Kiza imao zlatne nable na bajsu, ekstremno smo ga zajebavali zbog tog džiberskog detalja.
Ovo takođe vuče na tu stranu, sva je sreća pa se lanac brže potroši od nable, pa će se i manje zadržati na bajsu.
Ali svejedno dok se ne skine tozla, možeš da očekuješ da klinci iz kraja što skidaju babama lančiće na ulici počnu da te uhode i kuju planove kako da te skinu sa bajsa zbog zlatne kajle.
Mislim 'ajde Grbić je iz Zemuna, pa ga razumem, ali šta ti je ovo trebalo?
Postavljeno 03 October 2016 - 02:33 PM
Ni ja nisam srećan što je zlatan, al posle mnogo otpora i jurenja ispalo je da je ovaj najbolje rešenje.
Nadam se da će se brzo isprljati i da se neće videti da je žut il bar ne toliko.
A da je za zajebanciju, jeste. Prvi ja ću se sprdati zbog toga.
Postavljeno 24 March 2017 - 09:07 AM
lep bajs, samo ne mozes ti bez budzenja i unapređenja, biće tu jos dodataka.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Vidoviti Vidak
Tokom zime zamenjeno par sitnica - volan, traka, QR, šticna, sedište i lula i ipak stavljen menjač sa srednjim kavezom. Ostalo da se zamene buržiri u nekom trenutku, samo da prvo smislim da li da opet idem na neke mini I-link ili da stavim normalne.
Btw juče otvrena sezona Avalom.
Postavljeno 24 March 2017 - 09:15 AM
Pa stavi one skuplje naravno!Vidoviti Vidak
Tokom zime zamenjeno par sitnica - volan, traka, QR, šticna, sedište i lula i ipak stavljen menjač sa srednjim kavezom. Ostalo da se zamene buržiri u nekom trenutku, samo da prvo smislim da li da opet idem na neke mini I-link ili da stavim normalne.
Btw juče otvrena sezona Avalom.20170323_142057.jpg
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Postavljeno 24 March 2017 - 10:36 AM
samo da prvo smislim da li da opet idem na neke mini I-link
Gledaj da bude sto sitniji link
ili da stavim normalne.
Nikako normalne, napravicemo od sarenih perlica
Bre, kupi Jagwire i da budes miran, nema skripanja, lupkanja...
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika