Saska, ti se bas primila...ne znam sta mislis da branis...od koga se branis...ili branis svog muza?
Ako su clanovi familije, zene, deca aktivni clanovi ovog forumu naravno da treba uzeti u obzir i njihovo misljenje
a ako je smisao registracije clanova familije na forumu samo podrska jednom clanu, onda je to lov u mutnom.
Ni u jednom trenutku nisi pomislila da postoji bilo kakav drugi razog sto ti je suprug dobio minus...
...jedini razlog koji ti pada napamet je "ekipica koja zapisava teritoriju".
Ne bas pristojan recnik kojim se ponekad sluzi, tvrdoglavo pisanje velikim slovima, mozda samo moje neslaganje sa navedenim postom ti nisu nikad pali napamet, a bilo je tu jos raznoraznih stvari.
Kad na forumu u temi o kacigama nudi svoje kacige jeftino
msm da zasluje minus iako uz to besplatno deli sundjercice za kacige za sta opet msm da zasluzuje plusic.
Msm da pametnom coveku koristi kad mu neko drugi iskreno kaze nesto o njemu.
(bar sam mislio da su takvi) Anonimni plusici i minusici su relativno dobar pokazatelj sta svet iskreno misli o tebi,
osim kad to neko zloubotrebi, kao sto uvek slucaj kad neko koristi vise od jednog naloga.
Mogu samo da zamislim kakav bi rezultat u minusima imao tvoj suprug
da se ekipica zaista, ali zaista, organizuje pa nedelju dana svakodnevno padne po 500-600 minusa
Pametnom coveku u danasnje vreme ne znaci tudje misljenje o njemu jer je to cisto naklapanje i samozvano psihoanaliziranje bez argumenata i konkretnog licnog iskustva s tim clanom,to je vec ocigledno i takvim se osobama ne moze dati +,takodje vec si stavio opciju da ti ili neko od pomenutih zna da se neko registrovao da bi pojedincu dao podrsku,pa sta,ima lose iskustvo s forumima i opravdano,dokazano i na ovoj temi,1 los glas gori od 100 pozitivnih koji se nikad nece javiti ovde,niti branim slavisu niti svog muza,kao i sad i tad je pisano uopsteno kakvi su kupci i prodavci,i na to objektivno napisano minusa gomila,pa cekaj kakvi su to ljudi koji se ne slazu sa nekim objektivnim,ocigledno pristrasni,najbitnije,sto se ovde iza ekrana svako moze praviti pametan,ali najmanje se pise o konkretnom delu koji je prodat,fazon da komsiji crkne krava,da ga ocrnimo i ne dozvolimo na prevarama da hrani decu a,toliko su forumasi strucni da analiziraju ko je verbalno jak da odgovori i dal se sa njim zezati,a ne ulazeci u problematiku delova,eto o cemu se radi na forumima,a niko da kaze kako se to malo teze moze utvrditi na nekim delovima ispravnost poput rotora,zupcanika,viljuski,nabli,hidraulike,kupci ocekuju kao nov deo ali nemaju za radnju,kad treba da se spusti cena onda eee bralee,ovo je srbija,ima 5x jeftinije da bude ako je na oglasima polovno,tebi pada s neba imas 300% zaradu,he,ok ti ides konkretno kod svog prodavca i zalis se,dodjes ovde i pljunes ga ok,ali,zasto slavisa ili taj popljuvan prodavac nije lancano isao i pljuvao onog od kog je on uzeo,m?tebe to ne zanima ni pomenute pisonje,samo te zanima dal je tebe zeznuo,sigurno je znao da uvaljuje,pa sto bi sebi pravio problem za male pare kad moze okrenuti svog prodavca i reci nije ispravno ili meni su vratili ja vracam tebi,mirna backa,mi nismo dosli da pljujemo svoje prodavce iz razloga sto su malo veci ulozi od sitnih kupaca i dusa koji bi da zabibere za njihov dinar koji vise vredi