Mozda je izbosne
Tema za jeftine/dobre prilike
Postavljeno 21 June 2017 - 01:43 PM
A sta moze da fali poslovnoj? Mislim, može da joj fali svašta, ali ako je cela, očuvana, radiće posao kao nova. Tu nema skrivenih mana. Lako se peru, sundjerasti delovi se skidaju, a ostatak je vodootporan pa se cela opere...Obavezno novu kupi. Kad si već došao do jula bez nje sačekaj još malo jesenja sniženja
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Postavljeno 21 June 2017 - 02:42 PM
Degradira materijal vremenom, plus se svi oni "mekani" delovi priviknu na prvobitni oblik glave pa ne prianjaju jednako na drugi.
Primera radi, građevinski šlem ima rok upotreba 1-2 god, pa se menja iako je čitav.
Postavljeno 21 June 2017 - 02:45 PM
A sta moze da fali poslovnoj? Mislim, može da joj fali svašta, ali ako je cela, očuvana, radiće posao kao nova. Tu nema skrivenih mana. Lako se peru, sundjerasti delovi se skidaju, a ostatak je vodootporan pa se cela opere...
Ništa, ja gledam na kacigu isto kao i na gaće, ako ti ne smeta da nosiš tuđe nošene gaće oprane, ne bi trebalo ni kaciga da ti smeta polovna.
Postavljeno 21 June 2017 - 07:21 PM
Meni se desilo da mi dve drumske Uvex kacige iste velicine na glavi pokazuju prilicnu razliku u obimu, jednu sam jedva stavio na glavu koliko je tesna, dok sam drugu morao prilicno da suzavam sa tockicem.
Sada ima lepih popusta na kacige i za 30 jura moze da se nadje nova i zanimljiva brendirana kaciga...i to da se bira
https://youtube.com/@ionebike
Postavljeno 21 June 2017 - 08:09 PM
I neće ništa da fali polovnoj kacigi, pa i ove na našim glavama koje smo uzeli nove su sada polovne. Tu propadaju samo sunđeri i vrlo malo kaisevi, inače samo telo kacige ima da traje koliko hoćeš osim ako je fizički ne ostetis.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Postavljeno 21 June 2017 - 08:48 PM
Postavljeno 21 June 2017 - 09:11 PM
A da li kad se voziš ili si se vozio busem, vozom, avionom naalonis glavu na naslon? Ili u tuđem auto? To je prljavije nego kaciga... A kada se bajs iznajmljuje, da li uvek ide nova kaciga sa njim? Tamo gde ih uopšte i daju...Ništa, ja gledam na kacigu isto kao i na gaće, ako ti ne smeta da nosiš tuđe nošene gaće oprane, ne bi trebalo ni kaciga da ti smeta polovna.
3 članova čita ovu temu
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika