Veceras dok sam isao na posao prolazio sam pored Decathlona na NBGD, istovaruju dva slepera samo bicikli i delovi za njih. Valjda ce do sutra popisati i pustiti u prodaju, ko ima para i vremena jutrom nek rani dok se ne razgrabi.
Tema za jeftine/dobre prilike
Postavljeno 01 April 2021 - 06:47 PM
Ne znam dal nema pravo ali radi odavno ja kupovao više puta još od otvaranja.
Ma da, išla sam i ja, ali ne radi SAD.
mhetlerovic - i ja mislim da samo to radi
Jel' isao neko da vidi? APRILIILILILI !!
Sa previše ozbiljnim stvarima se šališ
Tomorrow, never.
Postavljeno 02 April 2021 - 10:42 AM
Daj link za to bolje rešenje? Meni baš trebaju neke takve bezveze i jeftine, bez tregera, za leto za po gradu. Da ne habam ove skupe.
Imam jedne dekatlonove stare, isto krš uložak ali aj služe za te pare plaćene su 5-6 eura u Rumuniji. Kod nas su skoro duplo skuplje i ne bih kupovao ponovo iste po ovoj ceni jer ne vrede ni toliko. Baš sam razmišljao da probam te iz Lidla.
Postavljeno 02 April 2021 - 11:58 AM
Kad sam rekao da ima boljih resenja, mislio sam za vise para. Na primer doltcini neke njihove pocetne, ne secam se modela jer sam odavno kupio (plavi ulozak) traju sasvim fino i ulozak ispravan, mislim da su oko 30e bile. Vrede vise jer gledajuci cenu nesrazmerno duze traju.
Kod lidlovih (crivit) je problem sto mi od 3 para na dva se lastis ekstremno brzo otego i ulosci propali, treci par iznenadjujuce ok, a sve sam ih jednako koristio... Nema pravila. Sa decathlonovim nemam iskustva.
Postavljeno 02 April 2021 - 11:58 AM
Bilo je u decathlonu nekih gaca za 990din mislim da ih ni nema na sajtu,
ali su isto krs...sad si me bacio u rebus da li su bolje ili gore od lidlovih
Kod tih stvari mene najvise zanima koliko dugo mogu da traju, i sa te strane mislim da ne vrede tih 1000 dinara bar za moj nacin upotrebe.
Bolji su mi kinezi cak i najjeftiniji koji se mogu kupiti tek za neki dolar vise...jedino sad korona menja perspektivu.
Postavljeno 02 April 2021 - 09:35 PM
Pa traju dugo nije to problem.. zavisi kako gledaš. Mislim spolja, šavovi sve je ok, samo se (i onako tanak) uložak dodatno stanjio, sabio vremenom.
To su te što imam već godinama, leti sam stalno po gradu u njima, obično 20-40 km nekad više. Nisam video lidlove ali ubeđen sam da su dekatlonove bolje.
Ja sam taj stari model platio pet i po eura samo, tada je bio tanak sivi sunđerasti uložak. Sad je vidim neki plavi i nešto su skuplje.
Po gradu akam uvek najlošije/najstarije/najjeftinije gaće. Vozim dosta i u običnom šorcu kako kad.
https://www.decathlo...8542910&c=BLACK
Postavljeno 03 April 2021 - 05:39 PM
Ključevi za konuse 2 komada u kompletu 700 din, ima i na komad 350. Da ne kukate više na Kineske .
Nema na komad. A pre je bilo koliko znam.
Postavljeno 05 April 2021 - 12:38 PM
Ako ti nije tesko, mozes li proveriti da li u tebi najblizoj radnji ima kaciga u xl velicini? Pozeljno crna, moze i bela sa sivim ako nema crne. Prijatelj jedan ustao jutros, otisao do Lidla u Nisu kad se otvara, red je vec bio 50 metara. Kad je usao unutra, naravno da vise nije bilo kaciga, jer je bilo likova koji su iznosili po 10ak komada.Nisam siguran da postoji ta opcija.
Licno cu izaci u susret kolegama koji nisu u prilici da kupe za sopstvene potrebe, podrazumeva se po cenama koje su prilozene.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika