Pošto sam upravo shvatio da ovo nije tema o lancu izvinjavam se na tekstu, ali sam odgovor već napisao pa mi je žao da ga brišem (jer je naravno ekstra bistar i pametan)
Imam jedno kilo i po tog Sgrasso-a, i kilo Testerola, kao i staklenu teglu i plastični kontejer. Skinem lanac i stavim ga u staklenu teglu sa Sgrassoom, par puta se to promućka i promeni, ostavi preko noći da se napati jer treba da nauči da život nije ni lak ni fer a i ja hoću da se naspavam. Onda se ispere vodom jedno 46 puta, pa se lepo stavi u plastični kontejner sa jedno 150ml Testerola, pa se mućka i ostavi preko noći da se krčka na TA peći i da ulje, čak i ako ne želi, uđe svuda gde treba. Kada dođem sa posla, izvadim lanac iz kontejnera i otpevam mu jednu-dve serenade ili 'bemtimater šansone, onda ga bućnem u isto to ulje na još sat vremena čisto da ne pomisli da se zajebavam, i onda ga izvadim, obrišem i vratim ga na bajs. Od tog momenta ga zovem Đorđe a on ako mu se ne sviđa neka pukne kupiću drugi ko mu j. mater.
To radim par puta godišnje, ne češće. Vlažna maramica i neko od više vrsta ulja je sve što koristim.