Tema za jeftine/dobre prilike
Posted 03 November 2020 - 05:56 AM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Posted 03 November 2020 - 06:42 PM
Ako uporedis zapreminu i cene tih sprejeva shvatices da tu nista nije jeftino u odnosu na bilo koje sredstvo renomiranih proizvodjaca.suštini svaka boca je max 250 dinara, dakle dosta je jeftino, pa se pitam, vredi li to ili da se ne bacaju tih 600-800 dinara za tri spreja, nego da se kupi ipak od renomiranog proizvođača jedan i td?
To je cela lidl matematika..samo izgleda jeftino jer ti je na dohvat ruke, a zapravo ti u opste ne treba.
Posted 03 November 2020 - 08:56 PM
Ono sto mi se svidelo iz decathlona je sredstvo za pranje bicikla, porucio sam neko sa bike24 zaali jos nisam imao prilike da ga probam, 5L za tipa 15 ili 20e, u odnosu na malu bocicu iz decathlona isto dosta rentabilnije.
Posted 04 November 2020 - 08:51 AM
Ala si mi sad rek'o, svaka ti dala!
Vode iz bokala.
Riba se zteško daje besplatno
https://picasaweb.go...208760685671353
Posted 04 November 2020 - 09:11 AM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Posted 04 November 2020 - 04:18 PM
Ako uporedis zapreminu i cene tih sprejeva shvatices da tu nista nije jeftino u odnosu na bilo koje sredstvo renomiranih proizvodjaca.
To je cela lidl matematika..samo izgleda jeftino jer ti je na dohvat ruke, a zapravo ti u opste ne treba.
Ma kakve su to pare 400 dinara oba spreja otprilike a trajace verujem minimum tri ili više godina? Ne kupuje se to svakih mesec dana.
Jel koristio neko umesto lidlovog Chain spereja za lanac, ono ulje koje isto nude.
Ovaj Chain sprej jel skuplja prašinu mnogo?
Ne znam što ne koristite Akru umesto tih fenseraja.
Kako izgleda kada se poprska Akra? Ja sam koristio ovo jedno vreme
https://shop.lilly.r...odmascivac-7288
dok keva nije potrošila za šporet ili šta već. Kada se poprska po pogonu ili lancu, bude kao da ste posuli sapunicu ili vodu izmešanu sa praškom za sudove, bude onako penasto, ali bukvalno svu prljavštinu koja god bila (masno, prašina, ulje, mast...) sve opere, sve popada-sliva se na dole, posle samo pređeš vodom malo da spereš tu "sapunicu" i krpom, podmažeš i kraj.
Posted 04 November 2020 - 05:45 PM
Posted 04 November 2020 - 07:17 PM
Некако у овом процесу веома уживам те га радим лагано, а на крају ми је награда тиха и глатка вожња.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users