Jump to content

Photo

Tema za jeftine/dobre prilike

• Please log in to reply
733 replies to this topic

#281 StivenBre

StivenBre
  • Members
  • PipPipPip
  • 101 posts
  • LocationBor

Posted 06 April 2020 - 11:18 PM

U Boru ima stalka, koliko sam uspeo da izbrojim 6 komada. Kupio naocare, sediste i crvene bisage. Ram za naocare je katastrofa kriv, stakla su ok, nemaju dioptriju.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
  • 0

#282 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Posted 07 April 2020 - 05:06 AM

Na šta se kači bicikl, na šticnu ili šipku ili može na oboje?

Rotira se sapa moze oboje
  • 0

#283 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Posted 07 April 2020 - 05:07 AM

Stalak ima, bar je bilo oko podne dosta komada...https://www.lidl.rs/...a-bicikl/p17172
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

U bgu je bilo samo po dva u svakoj radnji,nemaju informaciju gde je ostalo
  • 0

#284 Qzma

Qzma
  • Members
  • PipPipPip
  • 141 posts
  • LocationSD

Posted 07 April 2020 - 07:33 AM

U Boru ima stalka, koliko sam uspeo da izbrojim 6 komada. Kupio naocare, sediste i crvene bisage. Ram za naocare je katastrofa kriv, stakla su ok, nemaju dioptriju.

Kakve su bisage, je l' moze neka slika?
  • 0

#285 Ludisha

Ludisha
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 258 posts
  • LocationObrenovac

Posted 07 April 2020 - 10:06 AM

U bgu je bilo samo po dva u svakoj radnji,nemaju informaciju gde je ostalo

Otvoris oglas na cikloberzi alati, pa onda stalci i tu nadjes oglase u kojima pise ima vise komada na stanju :)
  • 0

#286 Woody

Woody
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1480 posts
  • LocationBeograd

Posted 07 April 2020 - 11:41 AM

Bio sam danas u Vojislava Ilića (bg), ima stalaka, pumpi, kaciga, alata, majica, šorceva, rukavica, naočari... Ima i torbi, ranaca i najmanje jedna bisaga (ne idu u paru koliko videh). Sve je prilično slabog kvaliteta, ne očekujte ništa spec, ali za te novce je ok. Ja sam hteo majicu, ali nije bilo mog broja, najviše ima M, L, XL.

Usput, napolju je red podugačak, ali nemojte se obeshrabriti, prilično brzo ide.
  • 0
The sea, the sea

#287 StivenBre

StivenBre
  • Members
  • PipPipPip
  • 101 posts
  • LocationBor

Posted 07 April 2020 - 12:10 PM

Kakve su bisage, je l' moze neka slika?

Moze naravno. Za 1600 din su okIMG_20200406_122138.jpg IMG_20200406_122307.jpg IMG_20200406_193939.jpg IMG_20200406_194209.jpg IMG_20200406_093030.jpg

• 0

#288 dule0911

dule0911
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2446 posts
  • LocationLestane, Beograd

Posted 07 April 2020 - 01:02 PM

@Woody

Koliko stalaka je ostalo? Planirao sam svejedno sutra u Lidl pre radnog vremena, samo da znam da li da se iscimam ranije ako je ostalo samo par komada, ili da odem kad god ako ih ima vise :) Malo sam razmotrio situaciju kako drugi koriste stalke i mislim da cu ipak moci da ga koristim za cruzbike.

• 0

#289 Woody

Woody
  • Members
  • 1480 posts
  • LocationBeograd

Posted 07 April 2020 - 02:27 PM

@Woody
Koliko stalaka je ostalo? Planirao sam svejedno sutra u Lidl pre radnog vremena, samo da znam da li da se iscimam ranije ako je ostalo samo par komada, ili da odem kad god ako ih ima vise :) Malo sam razmotrio situaciju kako drugi koriste stalke i mislim da cu ipak moci da ga koristim za cruzbike.

Video sam jedno 5-6 komada.
  • 0
The sea, the sea

#290 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Posted 07 April 2020 - 03:16 PM

Otvoris oglas na cikloberzi alati, pa onda stalci i tu nadjes oglase u kojima pise ima vise komada na stanju :)

Ma ja sam uzeo ko ne nadje ima za 50€:)))
  • 0

#291 Milan777

Milan777
  • Members
  • 1113 posts

Posted 07 April 2020 - 04:59 PM

Šta će vam toliko taj nosač (stalak), nismo valjda svi serviseri ovde :)
  • 0

#292 Gadjan

Gadjan
  • Members
  • 4654 posts
  • LocationBeograd

Posted 07 April 2020 - 05:09 PM

Vala baš. Meni treba to odavno pa godinama nikako da napravim jer nemam vremena. Meni se ne sviđaju ti jeftini kupovni klimavi i kljakavi, meni treba za kuću/dvorište/garažu, znači ne mora da bude kompaktan i sklopiv nego da je težak čvrst stabilan i da se lako rotira oko svoje ose, da vrtiš bajk jednim prstom kako ti odgovara. Ima i dobrih uputstava za pravljenje po netu ali ja nikako da nađem vremena da se bavim time, uvek mi nešto preče. Ma i održavanje i servisiranje bajsa sam zapostavio :D samo ono što je apsolutno neophodno. Sve teram dok ne moram da menjam/servisiram. Jesenas mi puče u vožnji sajla prednjeg menjača, a nedavno sajla prednje kočnice (sreća kod kuće). Mogao bih i bužire posle 5 godina da zamenim najzad. n2:hahaha

• 0

#293 Fiery

Fiery
  • Members
  • 2272 posts

Posted 07 April 2020 - 06:04 PM

Nekom za servis, nekom za oglase.

https://www.2bike.rs...la#.XozAlDdR1hE

https://www.2bike.rs...la#.XozAuzdR1hE

• 0

#294 Ludisha

Ludisha
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 258 posts
  • LocationObrenovac

Posted 07 April 2020 - 06:15 PM

Ja zbog posla nisam mogao ujutro, ali poslao sam majku da kupi neke sitnice a onda usput joj kao nabacio da je pravo vreme da kupi i stalak :) u Lidlu u Obrenovcu bila su 4 kom, ona je uzela jedan a covek iza nje pokupio sva tri.

Inace utisci, stalak je za te pare prilicno i cvrst i jak, glava lepo radi, i za nas amatere koji ce ga koristiti par puta godisnje je prava stvar.

mana stalka su mozda plasticne steznice koje ako se budu silovale i pretezale verovatno nece trajati dugo, pa je za nekoga ko koristi u servisima svakodnevno po ceo dan to najslabija karika.

moj bajs sa sve opremom ima sigurno 15+kg i stalak to nosi lagano, niti se klati niti ljulja, tako da ko ima one plasticne bajkove od po 6-7 kg nema problema nikakvih.

• 0

#295 dule0911

dule0911
  • Members
  • 2446 posts
  • LocationLestane, Beograd

Posted 07 April 2020 - 06:40 PM

Super, znaci trpi i teze.

Nisam serviser alii je muka svaki put kad hocu da ocistim tockove, nastelujem kocnice/menjace itd. Nije udobno na patosu/hoklicama.
  • 0

#296 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Posted 07 April 2020 - 07:25 PM

Za stelovanje menjaca i kocnica,pranje,bilo kakvo ra/sklapanje i dotezanje,sve na dohvat ruke ne mora niko da pridrzava i da se na svasta naslanja,podigne se do 190cm visine bajs i oslobodi prostor ispod
  • 1

#297 flocus

flocus
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 709 posts
  • LocationBeograd

Posted 09 April 2020 - 01:47 PM

Kupio sam stalak još prošle godine. Htedoh da ga iskoristim da namestim menjač na nekom starom (teškom) MTB, ali pre nego rasklopim stalak, daj samo da probam nešto časkom, da ne rasklapam bez veze...
Uglavnom, trebalo mi 15 minuta da pređem dva metra do kreveta, 3 koktela da me otkoče (ona što se dobiju kroz iglu, da ne bude zabune), 10 dana fizioterapije, vežbe i mnogo više od 3 i po hiljade za sve to. Bio lenj da rasklopim stalak, pokušao jednom rukom da držim točak u vazduhu dok drugom vrtim pedale, sve to u nekom uvrnutom položaju, što je sasvim dovoljno za diskus herniju. Od tada, uvek stalak, čak i za sitnice. Ne ukoči se onaj ko puno radi, nego onaj ko je lenj pa preforsira leđa. A stalak vredi svaki dinar, iako jeste malo klimav za teže bicikle.
  • 0

#298 glogi

glogi
  • Members
  • PipPip
  • 41 posts

Posted 09 April 2020 - 04:31 PM

U Ns videh danas ima jos 3 stalka, ako nekome treba.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
  • 0

#299 mel

mel
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 374 posts

Posted 10 April 2020 - 08:05 AM

U kom? U Lidlu u jovana hranilovića je bilo bar 10 komada juče, dosta pumpi (uzeo sam jednu), ali bisge nisam našao, hteo sam i njih.

• 0

#300 glogi

glogi
  • Members
  • PipPip
  • 41 posts

Posted 10 April 2020 - 07:08 PM

U onom na NN, svracao sam tamonpar puta prosle sedmice, nisam primetio torbe i bisage.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users