Захваљујем и други пут.Samo da se i javno zahvalim kolegi @omega na nesebicnoj pomoći.
Hvala puno i svako dobro.
\o/
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Tema za jeftine/dobre prilike
Postavljeno 30 March 2019 - 07:20 PM
Stalak iz Lidla je kopija x-toolsa btw koji predstavlja brendirane kineze ovoga razlika je sto x-toolsj ima metalnu rucku gore na sapi
Да ли има негде ова шапа само да се купи..... или да се направи (код комшије - вариоца) али да буде... да не размишљам дал ће да издржи и да ли смем да цимнем патрону? А постоље бих направио многоооо масивније и стабилније.
cycling is life, that's why I pedal ...
Postavljeno 30 March 2019 - 07:32 PM
@vladapile Ne koriste se takvi stalci sa sapama za teze radove, za to se koriste drugaciji stalci (link). Kvalitetne sape kostaju ~150 evra, ali kao sto rekoh ne pomazu mnogo kod teskih radova.
@frostysrb Sve su to kineski proizvodi, kada se narucuje veca kolicina sa Alibabe cene su smesne.
Postavljeno 30 March 2019 - 07:33 PM
Ne znam kakav je kvalitet ovog alata ali računaj samo na tu cenu kineza i pdv, a mozda i slanje, pa dok stigne. kvalitet kineza je vrlo upitan, a to znam po imbusima koji su se raspali u roku od odmah. I na kraju i kutiju da nađeš i bude slicna, bitnijr je valjda i sto ne moraš da čekaš..Šta mislite o onom kompletu alata što ima u Lidlu? Gledao sam i sve mislim da taj kvalitet sa Alija ima da košta max 20 evra....
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Postavljeno 01 April 2019 - 10:57 AM
Postavljeno 01 April 2019 - 11:53 AM
Bogami tri i po puta, nov je 30e. Ali nema veze, to je trgovina, nađeš jeftino da bi prodao skuplje.https://www.2bike.rs...ov#.XKHuM5gzaM8
Није страшно, само два пута нa уложено
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Postavljeno 01 April 2019 - 11:57 AM
Još jednom veeeeelikooo hvala!
Postavljeno 01 April 2019 - 03:51 PM
Нема на чемуOvim putem želim da se zahvalim kolegi @omega što mi je učinio uslugu i u Lidlu u Inđiji kupio poslednji primerak stalka za popravku bicikala, koji nisam mogao da nađem u Bgd-u jer se sve rasprodalo.
Još jednom veeeeelikooo hvala!
Postavljeno 03 April 2019 - 09:09 PM
I u Tempu 365 panol pasta je neprevazidjena. A duplo je i jeftinija od w5.Pasta za pranje ruku W5 iz Lidla se bar kod mene odlicno pokazala. Za razliku od domacih pasti koje sam probao ova stvarno pere ruke . Bila je na akciji kada i biciklisticka oprema ali je vise nema.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Postavljeno 08 April 2019 - 02:41 PM
Da li neko zna da nije u nekom Lidlu ostao oparat za bakine kolace (pozeljno Bg)?
Hvala.
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika