Kada nisam prijavljen izostavlja neke poruke u frame-u Latest Posts, kada se prijavim pokaze se, kada se odjavim ponovo nestane. Rubrika je "oglasi medju kolegama"
Utisci, sugestije, kritike, ...
Postavljeno 28 June 2021 - 05:20 AM
Kada nisam prijavljen izostavlja neke poruke u frame-u Latest Posts, kada se prijavim pokaze se, kada se odjavim ponovo nestane. Rubrika je "oglasi medju kolegama"
Ta tema je u odeljku foruma koji je vidljiv samo registrovanim (i ulogovanim) članovima. "Interni forum."
Dakle, što bi rekli ameri: "it's not a problem, it's a feature."
Postavljeno 18 July 2021 - 07:17 PM
Tapatalk skoro ništa ne otvara sa ovog foruma. Vrti update krug i to je to. Problem mi je samo na ovom forumu, svi ostali, koje pratim preko tapatalk-a, rade kako treba.
And now something completely different
Postavljeno 19 July 2021 - 05:03 AM
Postavljeno 19 July 2021 - 06:15 AM
Problem je izgleda u državi iz koje se logujem. Kada to radim preko VPN-a (iz Srbije) izbaci mi wrong username and password a kada je bez VPN-a izbaci network problem. Pošto nisam u Srbiji ne mogu da se povežem bez VPN-a da bih simulirao ovo što su gore ljudi napisali.
Postavljeno 19 July 2021 - 06:19 AM
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Postavljeno 19 July 2021 - 08:25 AM
Jeste, ubačena je zaštita protiv DDoS. Ali ne vidim razlog zašto mi onemogućava da pristupim preko tapatalk-a.
https://www.tapatalk...1st-t45080.html
Možda pomogne.
Postavljeno 19 July 2021 - 01:37 PM
Postavljeno 15 July 2022 - 10:19 PM
Ono kad u regularnoj temi neko spomene ili preporuči dobrog prodavca ili servis, čak i kačenje linkova ka oglasima, nekako ne deluje kao ovo direktno reklamiranje.
Postavljeno 16 July 2022 - 06:59 AM
Postavljeno 16 July 2022 - 09:44 PM
Ja mislim da ovog momka treba pustiti da prvo razradi posao pa onda nrazmisljati dal i kako mu naplatiti reklamu. Najlakse je oporezovati nekog, daj pomozimo mu ako mozemo. Covek krece u nesto novo i ne verujem da ima bas puno posla i para u tome. A i ne reklamira servis za ves masine ili stavljanje fasade vec pere bajseve , kolega nam je. Kintu treba uzeti od ovih ozbiljnih trgovaca sa berze koji imaju po XY oglasa, tu je i neka kinta, na pranju ne verujem
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika