Ček samo koji dan da dođe lepo vreme.. vlasti imaju sreće sa ovim snegom.
Utisci, sugestije, kritike, ...
Postavljeno 24 March 2020 - 12:01 PM
А тек су први дани изолације
Ja počeo da popravljam i sredjujem sve po stanu. E sad, kad sve završim šta onda? Jedino da počnem po kućama u komšiluku
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 24 March 2020 - 04:20 PM
Ne plaćaj, činiš mu uslugu vidiš da ne zna šta će sa sobom
Nisam ja navik'o da robijam 50s' kvadrata. Ok je 2-3 dana al' evo, već je prošlo toliko
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 24 March 2020 - 04:43 PM
Grbicu kladim se u unutrasnju gumu, da ce narod da prsne kao kapisla za manje od mesec dana. Omladina se smorila, sedi kuci, ali zato pun grad penzionera. Neki se ni ne skrivaju, a neki nabiju kapuljacu i masku i spuste glavu, kao pokunjeni 🙃😀
Ja počeo da popravljam i sredjujem sve po stanu. E sad, kad sve završim šta onda? Jedino da počnem po kućama u komšiluku
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 24 April 2020 - 06:47 PM
Ne bih da zakeram, ali zar nam nije dovoljan jedan popularni virus oko kog se natežemo i zbog kog sada imamo viška vremena koje trošimo na natezanje i oko svega drugog?
Postavljeno 24 April 2020 - 07:12 PM
Ti kao da ne zivis u Srbiji. Sujeta je deo naseg mentaliteta i ta crta ne mora nuzno biti losa, nekad se pokaze i kao dobra.
Ja već godinama maltene ne živim u srb, ali ne manjka sujete ni van našeg vilajeta. Ovo je, po meni, ipak dokonašenje i višak slobodnog vremena.
Postavljeno 06 May 2020 - 04:57 PM
Kod nas baš sve mora da bude kafana. I skupština i mediji i forumi, svugde kao na pijaci ili vašaru... a mi smo kao plemeniti ljudi sportskog duha koji zagovaraju toleranciju i zdrav život? Ja se navozah u ovoj blokadi onoliko, ali sam čitao forum u trenucima dokolice, a sad planiram da ozbiljno redukujem bespotrebno skrolovanje, što svima predlažem.
Da ne bude da samo pametujem, pitanje. Kako stoje stvari sa last minute sekcijom? Da li da očekujem neke grupne vožnje u zvaničnim najavama ili je uobičajeno da se objavljuju na forumu? Nisam na stravi i ostalim platformama, a znam da ljudi tamo prave grupe pa pitam da li će neko to uporedo da stavlja i ovde?
Postavljeno 06 May 2020 - 05:02 PM
Mesa Selimović, The Fortress
Postavljeno 06 May 2020 - 05:08 PM
@Woody
I mene zanima za voznje tj last minute, malko je zamrlo u odnosu na pre par godina. Jeste da bih redje i mogao da se uklopim, ali kad vidim neki plan makar bih mogao da se organizujem. Ovo znaci da bih retko i organizovao nesto, nazalost.
Koliko ce biti grupnih voznji u narednom periodu je isto pitanje.
Nevezano za forum, u subotu je brevet, pa ko zeli/moze eto prilike za grupnu voznju..
Postavljeno 07 May 2020 - 12:57 PM
Postavljeno 07 May 2020 - 01:21 PM
Offtopic je otisao u Recycle Bin. Nazalost nemam mogucnosti da ulazim u istragu da li se radi o duplom nalogu ili ne. Ako kazete da nije tako, ja vam verujem dok se ne dokaze drugacije.
Zamolio bih sve da stavimo tacku na celu pricu. Bolje da ovo malo slobodnog vremena sto imamo ulozimo u ono sto nas sve na ovom forumu i najvise interesuje Dalji offtopic ce ici u Recycle Bin. Lepo je vreme, nemamo vise ogranicenja kretanja pa ce biti i dobrih voznji. Ziveli
Postavljeno 07 May 2020 - 01:29 PM
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika