Ok, izneli smo neke predloge i sta sada? Da li ih je administrator u opste pogledao i uzeo u razmatranje? Mislio sam da ova tema postoji da bi se poboljsao forum, ali izgleda da nisam u pravu.
Utisci, sugestije, kritike, ...
Postavljeno 01 August 2017 - 10:44 AM
I administratori imaju dušu
Pregled oglasa postavljenih od poslednje posete, u poslednja 24h kao i mogučnost snimanja parametara pretrage bi sigurno bile korisne opcije za lakšu pretragu tako da ih stavljam na listu.
Opština na kojoj stanuje prodavac bi verovtno bila korisna nekim kupcima, kao sto je NikolaMrka naveo. Možda kao opciono polje koje prodavac može popuniti pošto nisam siguran kako su svi gradovi organizovani.
Postavljeno 01 August 2017 - 11:32 AM
Što se opcija za opštinu/mesto tiče, za početak bi bilo korisno i staviti kao napomenu prilikom postavljanja oglasa tekst tipa "molimo, ladi lakše saradnje, upišite naziv opštine/mesta". Ovo bi bilo samo privremeno dok se ne odradi baza opština/mesta za sve gradove i dok se ne ubace opcije za filtriranje po istim.
Što se tiče ovih oglasa u poslednjih dan dva itd, i to podržavam.
Kad je ocenjivanje u pitanju, pominjalo se to već više puta, ali to je znatno kompleksnije pitanje, i zahtevalo bi veću kontrolu kao i stalno prisustvo moderatora (biće sigurno mnogo pritužbi itd.) tako da verovatno neće biti u skorije vreme.
Postavljeno 22 August 2017 - 10:22 AM
Postoji li neka search opcija tako da mogu da vidim sta je ko pisao o nekom prodavcu? Recimo, zanima me da li je neko pisao nesto o clanu "Prodavac123". Umesto da listam 300 strana teme o lukavim prodavcima i sl, postoji li neka opcija da njegov nik ubacim u pretrazivac pa da vidim gde se on sve pominjao?
Podrzavam ubacivanje opcije o mestu gde se prodavac/roba nalazi. i da to bude obavezno, slicno kao na kupujemprodajem. Prodavci mogu sami da odluce da li je dozvoljeno licno preuzimanje i provera, ili zele da robu salju iskljucivo postom, bez licnog kontakta.
Postavljeno 22 September 2017 - 08:02 PM
Sent from my K013 using Tapatalk
Postavljeno 22 September 2017 - 09:15 PM
Meni ne otvara normalno, imam isti problem... i to traje vec duze vreme, koji god da je link oglasa sa cikloberze, on otvara neku temu sa foruma, a recimo linkove sa youtube i nekih drugih sajtova otvara normalno.Mozda je neki problem sa verzijom tapatalk-a. Meni otvara linkove normalno. Pokusacu da apgrejdujem Tapatalk na telefonu pa da proverim.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Postavljeno 25 September 2017 - 09:55 AM
Hmm testirao sam sa iOS uredjajem Tapatalk verzije 6.3.1 i poslednja 6.5.10
Verovatno neke Android verzije imaju problem. Da li moze neko kome linkovi prave problem da napise o kojoj verziji aplikacije se radi pa da vidim dalje.
Verzija bi trebalo da pise u dnu "Me" stranice.
Postavljeno 25 September 2017 - 10:04 AM
moja verzija tapatalk-a je 7.1.2 , uredjaj samsung s5, i bukvalno svaki link koji je vezan za oglase sa cikloberze prilikom otvaranja, umesto zeljene stranice sa berze, otvara neku temu foruma.Hmm testirao sam sa iOS uredjajem Tapatalk verzije 6.3.1 i poslednja 6.5.10
Verovatno neke Android verzije imaju problem. Da li moze neko kome linkovi prave problem da napise o kojoj verziji aplikacije se radi pa da vidim dalje.
Verzija bi trebalo da pise u dnu "Me" stranice.
Evo screenshot-a link je ka oglasu a prikazuje temu sa foruma
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika