Ima u podešavanjima profila "bajk" polje
Utisci, sugestije, kritike, ...
Postavljeno 07 May 2015 - 04:01 PM
...Radim na nekim dopunama što će nadam se ubrzati ceo sistem, ali ne verujem da će biti gotovo do sredine sledeće nedelje :/
Počeo sam da radim na sistemu za ocenjivanje ali sam prekinuo zbog ovoga.
ne prekidaj, molim te,
zafuckuj brzinu i rasterecenje, ocene nam trebaju
Postavljeno 07 May 2015 - 04:06 PM
Izabacio sam poboljšanja vezano za brzinu pre dve, tri nedelje. Do tada je billo velikih problema i pucanja sajta u večernjim satima, a i pretraga sada dodatno pokazuje koliko ima oglasa u svakom filtru. Nastavljam svakako rad na sistemu za ocenjivanje
Postavljeno 14 June 2015 - 12:07 AM
Oops! An Error Occurred
The server returned a "404 Not Found".
Jesam li ja jedini sa ovim problemom? Kada odaberem opciju tockovi ovo mi izbaci. U attachment-u print screen
And now something completely different
Postavljeno 15 June 2015 - 06:38 AM
Hvala, pozdrav
And now something completely different
Postavljeno 15 June 2015 - 10:48 AM
Postavljeno 07 January 2016 - 07:59 AM
To ti je do telefona greske nema... Ja postujem samo sa telefona,i nema problema a imam Iphone 3GS,znaci stari telefon.. Medjutim ne idem preko pretrazivaca nego koristim Tapatalk,sto neverovatno olaksava postovanje i pregledlednost foruma..Sa mobilnog telefona kada kucam,uspori dosta..neka slova se jednostavno ne pojavljuju..kada kliknem na "postavi" ništa se ne dešava,pa moram preko opcije "detaljnije opcije z odgovor"
Postavljeno 06 February 2016 - 09:15 AM
Imam jednu sugestiju vezanu za pretragu oglasa. Trenutna pretraga se vrsi samo nad celim recima, tj ukoliko pretrazujemo recimo "korman 800" necemo dobiti iste rezultate pretrage kao i kada trazimo "korman 800mm". Verovatno nisam jedini kome je to zasmetalo, a verovatno nije previse posla ispraviti bag
Postavljeno 06 February 2016 - 09:40 AM
Imam jednu sugestiju vezanu za pretragu oglasa. Trenutna pretraga se vrsi samo nad celim recima, tj ukoliko pretrazujemo recimo "korman 800" necemo dobiti iste rezultate pretrage kao i kada trazimo "korman 800mm". Verovatno nisam jedini kome je to zasmetalo, a verovatno nije previse posla ispraviti bag
a kome jos treba tako sirok korman
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika