Utisci, sugestije, kritike, ...
Postavljeno 28 February 2008 - 02:05 PM
ok pogledacu, trebalo bi da moze, samo da ne zaboravim
Zaboravio si
PS
Ne možete poslati novi posta tako brzo od vašeg poslednjeg posta. - u PMovanju
Postavljeno 28 February 2008 - 02:46 PM
Postavljeno 10 March 2008 - 07:02 PM
Postavljeno 03 April 2008 - 09:34 PM
Postavljeno 03 April 2008 - 10:16 PM
hehe kad neces da odresis kesu za slicice onda ti preostaju samo linkovi
Gnje gnje gnje
Ubr, novi server je primetno bolji, čak i preko wap-a.
Nego, na koliko se rss feed osvežava? Evo ovo što si mi odgovorio - a i moji postovi - se nisu pojavili od postavljanja do sad.
Plamene zore vabe.
Nadam se da se sutra pojavljujem kod Harija u neko doba.
Postavljeno 03 April 2008 - 10:26 PM
uglavnom je do rss readera i njegovih podesavanja.. e sad pre nekog vremena i meni se desilo da sam feed ne sadrzi nove postove neko vreme, ali nisam uspeo da otkrijem da li je problem u kodu ili nesto prolazno... uglavnom u poslednje vreme a i veceras radi perfektno.
server:
hmm.. samo sam sebi nabacio jos vise posla postoji probem sa manjkom RAM-a, pa moram sesti kad budem imao vise vremena da pokusam da optimizujem apacha,mysql,i ostale servise. Ali u svakom slucaju je bolje, brzi odziv i imam svu kontrolu, jedino taj RAM, al plitak dzep za nesto jace
Postavljeno 08 July 2008 - 07:13 PM
Dobar je i dizajn foruma.. sve je super. Bas ono sto mi sada treba.
Postavljeno 15 September 2008 - 08:09 PM
E dođe vreme i na kritike (čisto da se puno ne uobrazite). Molio bih nadležne da prilikom prijavljivanja (logovanja) nije neophodna imail adresa, već nik.
Postavljeno 15 September 2008 - 09:10 PM
Postavljeno 15 September 2008 - 09:53 PM
Dobrodosao i hvala za komentare.
U ovom slucaju za prijavu je izabrana email adresa iz razloga sto vecina lakse pamti email nego korisnicko ime. Ljudi biraju svakojake nikove, a cesto se desi da moras izabrati neki 16. nik jer je tvoj standardni koji koristis i na drugim sajtovima vec zauzet, tako da kasnije vise ne znas gde si kako registrovan.
Mozemo imati ili jednu ili drugu opciju, a posto smo poceli sa email adresom, tako ce verovatno i ostati jer su se ljudi vec privikli.
Postavljeno 16 September 2008 - 04:21 PM
@mixitron,
znam za tu opciju, nego, imam otvoreno bezbroj tabova i na nekima nisam "prijavljen". U svakom slučaju ću hvala.
Heh, umalo da zaboravim, hvala vam na brzim odgovorima!!
Postavljeno 03 October 2008 - 03:16 AM
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika