Utisci, sugestije, kritike, ...
Postavljeno 05 March 2013 - 06:33 PM
Na svim phpbb forumima koje koristim postoji ta opcija, jedino je ovde nema. Dakle, pored pregleda neodgovorenih, novih postova i aktivnih tema, da se doda opcija pregleda neprocitanih postova.
Postavljeno 05 March 2013 - 08:50 PM
Ja uglavnom otvorim tu stranu te isklicem srednjim tasterom misa (tockicem) na sve teme, tako da se otvore u zasebnim tabovima.
Takodje, postovi koji sadrze nove, neprocitane poruke su markirani crveno na forumu.
Da li si na to mislio, ili nesto drugo?
Postavljeno 05 March 2013 - 09:18 PM
+1 Isto i ja tako je najlakse.Na pocetnoj stranici foruma postoji link "Pogledaj nove postove" koji izlista sve nove postove.
Ja uglavnom otvorim tu stranu te isklicem srednjim tasterom misa (tockicem) na sve teme, tako da se otvore u zasebnim tabovima.
Takodje, postovi koji sadrze nove, neprocitane poruke su markirani crveno na forumu.
Postavljeno 05 March 2013 - 11:37 PM
Npr, ako nisam bio tu par dana, kad kliknem na prikazi nove postove, on prikaze samo najnovije, ima dosta njih (starijih) koji nisu procitani. Onda moram da idem na "pogledaj aktivne teme", gde se izlista gomila tema i procitanih i neprocitanih, i to opet ne mora da znaci da ce sve biti izlistano (jer ni aktivne teme nece biti izlistane nakon nekog odredjenog datuma, a opet za vremenski interval od 2-3 dana ce biti izlistano vise tema nego sto treba).
Opcija za izlistavanje neprocitanih tema/postova filtrira iskljucivo neprocitane postove u jednoj grupi. Znaci nije isto kao kad odem na nove postove, gde mi se izlistavaju i procitane teme i neprocitane.
Dalje, otvaranje svega u novim tabovima je cool na jakim racunarima, oni koji su ograniceni resursima stalno moraju da se vracaju na stranu za nove postove/aktivne teme pa da idu odatle.
Svako ima svoj nacin kako pretrazuje forum, meni je licno najlaksi sa "pogledaj neprocitane postove".
Trenutno nisam u mogucnosti da pristupim cPanelu i acp-u na drugom forumu koji administriram, ali kapiram da samo treba da se doda odgovarajuci tag u index.php ili gde se vec nalaze trenutne pretrage za "nove postove" i "aktivne teme". Posto je to pretraga u stvari. Jedino ako forum nema opciju zbog starije verzije da pretrazuje po tom kriterijumu.
Postavljeno 06 March 2013 - 08:12 AM
a ako taj spisak zastari i ne prikazuje mi sve neprocitane teme onda otvorim glavnu stranicu foruma i gledam gde sve imam crvene markere koju oznacavaju neprocitane teme.
na kraju ako je ostalo nesto neprocitano a hocu da resetujem status kliknem na link 'oznaci sve forume kao procitane'.
ako naletis na 'mod' na koji si mislio, baci link
Postavljeno 17 March 2013 - 08:55 PM
Jos samo da se pobrise onaj trilion isteklih oglasa
Postavljeno 17 March 2013 - 09:26 PM
tapatalk sam upgrejdovao na poslednju verziju ali onda nij radio sa ovom verzijom foruma pa sam morao da vratim nazad staru (to je bilo pre jednom mesec dana)
btw, izbrisao sam 8000+ isteklih oglasa... sada bi trebao uredno da brise sve oglase koji su istekli pre 20 dana..
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika