Utisci, sugestije, kritike, ...
Postavljeno 10 December 2012 - 09:30 PM
A inace iz Tapatalka sam uz testiranje primetio da u dosta podforuma uopste ne radi edit (dok iz browsera radi), tako da cu izgleda morati da se naviknem na to, jer noviji tapatalk ne radi zbog stare verzije phpbba
Postavljeno 29 January 2013 - 07:07 PM
Imam par predloga
Mislim da bi bilo korisno uraditi nekoliko "lepljivih" tema.
1. U podgforum o kupovini ubaciti temu koja bi obradila sve vrste bicikala sa opisom namena, razlikama u odnosu na srodne...sa sve slikama.
npr. 1. Specijalka
2. Cyclo cros šire gume u odnosu na specijalku, drugačije kočnice (po kojima ih je najlakše razlikovati na slikama).....
Takođe bi valjalo u formi lepljive negde ubaciti temu koja bi obradila nivoe grupa mehanike jednog proizvođača sa osnovnim razlikama izeđu grupa - a moglo bi i uporedo za više proizvođača.
Ovakvim temama, koje bi bile istaknute, bi se olakšalo snalaženje novajlijama.
Postavljeno 30 January 2013 - 09:25 AM
@pavaobg:
Stoji sve sto si rekao. Treba jos samo srociti tekstove Nadam se necemu slicnom u skorije vreme.
@djole1997:
Baci jos jednom koji je browser u pitanju i koja verzija. Takodje koji operativni sistem koristis.
Meni se isto desava sa androida ajskrim sendvic......Prilicno dosadno dogadja se svaki put,onda na dan - dva prestane pa opet.....
Sto se tice tekstova valjalo bi obraditi i sferu retrobike -ova.....Kada bih IgorN imao vremena,prava je enciklopedija znanja......Naravno u fazonu blog-a jer si ranije pominjao da bi ih uveo.....
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Postavljeno 30 January 2013 - 10:42 AM
Jasno mi je da nije mali posao u pitanju. Na žalost nisam dovoljno edukovan da pomognem.
Nego, da li postoji neka tema u kojoj članovi nude svoje usluge?
Npr. treba mi neko da mi našteluje menjače pa bolje da platim (i/ili popijemo kafu i ja nešto naučim) nekom sa foruma nego PB-u ili...
Postavljeno 30 January 2013 - 11:48 AM
@ Ciklo
Jasno mi je da nije mali posao u pitanju. Na žalost nisam dovoljno edukovan da pomognem.
Nego, da li postoji neka tema u kojoj članovi nude svoje usluge?
Npr. treba mi neko da mi našteluje menjače pa bolje da platim (i/ili popijemo kafu i ja nešto naučim) nekom sa foruma nego PB-u ili...
Imas dosta clanova na berzi koji su serviseri i ili imaju svoje bici radionice......Retko ko hoce to da uradi za kafu.....Koliko znam,retko ko je se direktno nudio da pomogne kolegama----------Mogao bih da se setim samo kolege Vorda koji je dosta puta nesebicno nudio pomoc kolegama besplatno.....
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Postavljeno 30 January 2013 - 03:00 PM
Iz sopstvenog iskustva, posto sam se nalazio na obe strane, daklem kao provider i kao user (raznovrsnih) mehanicarskih usluga, mogu ti preporuciti izbegavanje takvih sema u sirokom lukuNego, da li postoji neka tema u kojoj članovi nude svoje usluge?
Postoje dve logicne solucije vodjene idejom da su drugari za druzenje, a poslovni partneri za poslovanje.
1. Koristi usluge zvanicnih servisa, pa ako sta zeznu imas pravo na reklamaciju i tu uopste nisi duzan da se obazires na njihov emotivni svet, a dijapazon pritisaka na njih ti je siri ...
2. Nauci sam pa radi.
Ja licno preferiram opciju br. 2 jer sam poprilicno ubedjen da ne postoji persona koja ce mi u komercijalnoj semi uraditi posao po mojim standardima u okviru cenovnog ekosistema koji ovde vlada. Sem toga merak nema cenu, tj vozim da to radim. Sad za bicikle je to poprilicno jednostavno resenje, jer je ta mehanika jednostavna, no kad kola dodju na red to vec boli. Investicije u alat i uslove koji su tu potrebni umeju da budu impoznente, kao i vreme potrebno za savladavanje materije. No dug je zivot a ja cu svoj servis imati pa makar ugin'o pokusavajuci
Postavljeno 30 January 2013 - 03:15 PM
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika