Utisci, sugestije, kritike, ...
Postavljeno 02 June 2012 - 11:28 AM
Inace (bar meni) sajt i dalje povremeno radi ocajno sporo. Mrtva trka u sporosti sa Bici svetom .
Postavljeno 02 June 2012 - 02:02 PM
Zar nije bilo onemoguceno ispravljanje postova posto se pojavi noviji post? Bas sada sam ispravio neku svoju gresku iako je moj post bio pretposlednji.
Mislim da to nema veze sa sledećim postom, nego sa određenim vremenom posle koga se ne može više menjati.
Postavljeno 02 June 2012 - 05:51 PM
Isto i kod mene radi ponekad odlično a ponekad kada je valjda zagušenje na serveru katastrofa.
Malo se popravilo u odnosu na poslednju intervenciju ali ako se ponovi...Ciklo menjaj švabe...
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
Postavljeno 02 June 2012 - 11:26 PM
Postavljeno 03 June 2012 - 12:16 AM
Postavljeno 03 June 2012 - 05:13 PM
Sta kazete? Znate sta imaju komsije u ponudi bez da razmisljate o kuririma i realnom stanju bajka/delova/itd kada idete po predmet licno.
Postavljeno 03 June 2012 - 10:15 PM
Niko od nas ne plaća članarinu ili kako se to negde formuliše "donaciju" pa da imamo pravo glasa.
Šta god rešio moraćemo da se složimo sa odlukom hteli to ili ne., uostalom ko nas bre pita!
Svako dobro...
BTW
PA OVO JE MOJ HILJADITI POST!!!!! \:D/
Postavljeno 10 June 2012 - 11:01 AM
...p.s. bant cestitke na hiljadititom postu
Hvala Ciklo,
još neki mesec pa ću napuniti četiri godine(...na forumu )!
Hmmm ...vreme baš leti(...a i zimi).
Omatorilo se...
Postavljeno 02 July 2012 - 12:33 AM
Jel vam nije problem da update-ujete TT? Ako treba napisacu i sta tacno treba da se uradi, ali ima sve objasnjeno na Tapatalk sajtu u Forum owners delu...
Postavljeno 18 August 2012 - 03:12 PM
Ovo sad pisem iz tapatalka, primetio sam da prilikom ispisa neprocitanih postova nema random poruka kao ranije (sto je dobro). PP sistem je brzi ali i dalje ne radi slanje poruka - sad probao sam sebi da posaljem, izbacuje neki error u bazi, ako treba ispisacu tacno koji je.
edit:
Takodje prilikom postovanja reply-a, nema vise random poruke (ranije je uvek izlazilo "korisnik koga ste trazili ne postoji u bazi"), sto je dobro Samo jos PP da se sredi.
Postavljeno 21 August 2012 - 01:34 AM
Kada pritisnem u "latest" tabu na bilo koju temu koja nije procitana, izbaci mi gresku i trazi da unesem opet login podatke. Samim tim ne prikaze nista relevantno. Ovo mi se jedino ne desava za podforum "baba sumom deda drumom", gde prikaze normalno poslednji neprocitan post.
Sad sam na mobu (iz browsera) pa me mrzi da proveravam, ali koja je verzija phpbba na forumu? Ako me secanje dobro sluzi trenutno aktuelna verzija je 3.0.9 ili 3.1. Ako je forum na nekoj starijoj verziji trebalo bi ga update-ovati na najnoviju, ne samo zbog tapatalka vec generalno zbog sigurnosti. Mozda tu lezi problem sa tapatalkom, ako je starija verzija foruma - da se plugin ne slaze jer je pravljen za noviju verziju. Mada postoji mogucnost da tapatalk nece da radi i zbog nekog drugog MODa, ako uopste ima neki custom MOD ubacen na forum? Mislim, to pitam vise informativno, tu vec ovako napamet ne bih mogao da pomognem, treba pitati u forum owners delu na TT sajtu.
Nadam se da nisam dosadan sa ovim, osecam se glupo jer sam izgleda jedini kome ovo smeta, tako da ako smaram prosto ignorisi, necu se ljutiti
edit:
Nesanica, sta cu..
Sad videh u generisanom html fajlu za index, u copyright delu stoji 2006 godina, nadam se da forum nije na nekoj staroj phpbb2 verziji... Kako god, cini mi se da update treba svakako uraditi iz bezbednosnih razloga, nevezano za tapatalk. A ako je trenutna verzija stvarno toliko stara, nije ni cudo sto tapatalk zeza
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika