Utisci, sugestije, kritike, ...
Posted 17 February 2012 - 06:31 PM
Heh... šalu na stranu, da li misliš da je na ovom forumu do sada samo Garry (ne ovaj sadašnji Geri, već Fišer) zaslužio ban? Iz mog ugla, kao korisnika više foruma, ovaj se veooooooma blago moderiše (a deo moderacije je i kažnjavanje; banovi na 1-3-5-7-30 dana, pa i trajni ban). I da, tamo gde ima "čvrste ruke", tamo ima i manje gluposti - nauče ljudi da ne mogu
A da li ti mislis da na ovom forumu vise ima mnogo pametnih tema za ozbljno pisanje? Manje vise sto se tehnike tice prakticno sve je prezvakano, sto se baba i dede kros zumu i drum tice, i tu ste obisli bg i okolinu po 100 puta i islikali se u milion poza Ono sto ti jedno ostaje jeste latentna zezancija i ponekad nesto korisno.Banovi sami po sebi nisu problem, ali kako su se ovde ljudi i inace izdelili na one sa kojima su na prs' i dupe i one koji su zlocje kriterijum banovanja bi najmanje 90% bio u skladu sa podelom sto bi vremenom dovelo do potpune monotonije
Ajde nemoj da trolujes Sve ce ovo narod pom, ovaj poz _latitiAman ljudi kako vam vise ne dosadi da mlatite praznu slamu. Ne znam da li neko sem vas i po nekog zalutalog pacijenta uposte i cita ovo. Pa zadnjih nekoliko strana ove teme treba kompletno da se brise...
Posted 17 February 2012 - 06:40 PM
Posted 17 February 2012 - 09:58 PM
Lek za ovo drugo = lopata u ruke.
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
Posted 17 February 2012 - 11:28 PM
Većina tokom sezone troši energiju na dvotočkašu, kako zahladni tako se ista nagomila...
usled nemogućnosti da se ista potroši biciklisti je tokom zime ispoljavaju ovde na forumu...
katkad konstruktivno i pametno, uglavnom razmenjujući iskustva i ideje, sumirajući prošlosezonske utiske... a katkad ta energija ode na onu drugu stranu pa prouzrokuje prazne besede i nerazumne prepirke.
@modovi
Man`te se te "banovine" to i nije neko rešenje..
@šumanidac
kada bi većina trošila tu energiju na lopatanje imala bi manje volje za lupatanjem.
Evo jednog interesantnog vica.. ko ga nije čuo ili pročtao do sada..link
- BTW odlično ilustruje moju trenutnu frustraciju "snijegom" i "ralicama"
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
Posted 17 February 2012 - 11:53 PM
Dobro je sve dok ne padne crven.Ako bi meni morao da padne ban, neka bude Jelačić!
Posted 19 March 2012 - 09:16 PM
+1Mozda nije bas za ovu temu ali zadnjih nekoliko dana sajt i forum mi ocajno rade. Stranice se ucitavaju i po 10-tak sekundi posebno uvece. Npr, pola sata radi dobro pa 15 min radi ocajno.
U isto vreme sam proveravao druge sajtove i svi rade normalno.
Posted 20 March 2012 - 09:04 PM
Posted 21 March 2012 - 02:01 AM
Kada pretrazujem po forumu preko racunara, radi bas sporo. Ali zato preko Tapatalk-a tj mobilnog radi dosta brze. Sad gledam preko moba, pre 20min je dosta sporije radilo na racunaru. A i kad probam odmah jedno za drugim sticem utisak da tapatalk radi dosta brze. Mozda imate neki plugin koji gusi generisanje stranica za regularne browsere? Just a guess
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users