Utisci, sugestije, kritike, ...
Postavljeno 15 February 2012 - 10:22 PM
Ako se ne varam na temi o kriticnim masazerima.Promaklo ti jeKako je meni to promaklo? Ili si ti neki multiforumski trol?Pre nekog vremena sam se ocepio od smejanja kada sam procitao da kao advanced troll imam i posebnu strategiju kako potencijalnu zrtvu posebno pripremim pa je zatrolujem iz zasede
Postavljeno 15 February 2012 - 10:57 PM
Izgleda da je ipak ovde potreban “minuli rad”, citati do besvesti, strane reci i skracenice, gradjenje “ega” na forumu…skupilo se "drustvo istomisljenika"…nemam nista protiv, ali ne mogu a da ne primetim.
A i ne interesuje me…nastavite…
Postavljeno 15 February 2012 - 11:07 PM
A ovo da su sve istomišljenici na forumu - hahaha, pa ovde ima ljudi koji ne da ne misle isto, već verovatno ni ne žele da se sretnu bilo kada bilo gde . Što je sasvim ok, sve dok nema pretnji/prozivki/psovki/nacionlanih/političkih i sličnih gluposti.
p.s.
da si ti moderator, šta bi sve pobrisao u ovoj temi u kojoj sad pišemo?
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.
Postavljeno 15 February 2012 - 11:32 PM
ostao tekst koji ima samo jednu recenicu u vezi teme, toliko je nekoga zadivio nezvanicni poziv a izostao je zvanicni, pa…super…
Pa nezvanični jedini i postoji, i to preko posrednika, koji je i otvorio temu. Sve date informacije su u temi ostale. Koliko sam shvatio, i u Hrvatskoj je ta grupa još uvek nezvanična. A koga je tu i šta zadivilo, ne razumem.
Kad bi se odlučio i pojasnio (a ne podrazumevao) šta ti ustvari smeta, možda bismo se i popravili.Izgleda da je ipak ovde potreban “minuli rad”, citati do besvesti, strane reci i skracenice, gradjenje “ega” na forumu…skupilo se "drustvo istomisljenika"…nemam nista protiv, ali ne mogu a da ne primetim.
A i ne interesuje me…nastavite…
pri3rak - Priznaj, masinerija iza ovog foruma te naprosto ne voli
Eto. Nešto imamo i zajedničko .
Postavljeno 16 February 2012 - 12:11 AM
Postavljeno 16 February 2012 - 12:17 AM
Postavljeno 16 February 2012 - 12:31 AM
Jel to ono "Volim i ja vas" ?
Ako zezaj, i mi cemo tebe nista se ti ne brini
To je ono.. "Volim i ja vlast!"
..reče jedan naš znameniti pokojni pre`sednik.
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika