PREVARANT Delboy Smederevo, Aleksa, Pininfarina, Bicikle Smederevo, Vladeta Vasojević.
Verovali ili ne ovo je sve isti čovek koji kroz vreme menja imena. Mene je prevario kao Delboy.
I to što je on mene prevario to je već reka odnela, jer nemože jedan sitni prevarant da ostavi baš nikakvu posledicu na mene, ali treba znati koga imamo medju nama. Inače ja lično sam mu platio cenu koju je tražio bez ikakvog cenkanja.
Za mene je veće iznenadjenje što je administracija obrisala oglas sa kojim sam hteo da informišem sve korisnike Cikloberze da budu oprezni u saradnji sa gore navedenim.
Pod umetničkim imenom Delboy je bio već jedan oglas gde su rekli da je prevarant ali je i taj prvi oglas administracija obrisala, kao i moj i pod obrazloženjem da to nije oglas o prodaji.
Kada Delboj da tri oglasa o čestitanju NG gde hoće da se prikaže kao fin i uzoran trgovac koji poštuje svoje mušterije, administracija ne koristi svoje pravo i mogućnost da ga obriše.
Izneću vam sve detalje kako je mene PREVARIO, lagao, vredjao, PRETIOi siledžijski i prostački.
Za sve prilažem i fotografije gde možete detaljno da vidite o kome se radi.
Sve ovo ima i administracija, koja smatra da je on OK trgovac, za koga nema razloga da mu se banuje nalog.